Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Posūkyje ant kojų neišsilaikęs autobuso keleivis galva suskaldė priekinį stiklą

Ne veltui nuolat kartojama, kad autobusų keleiviai privalo kelionės metu užimti sėdimas vietas, o jei tokių nebėra – iš visų jėgų laikytis, kad nesusižalotų esant avarinei situacijai. Drausmės tarpmiestiniame keleiviniame transporte nesilaikęs 42 metų vyriškis ir galvą susimušė, ir priekinį stiklą suskaldė.
Išdaužtas priekinis langas.
Asociatyvinė iliustracija: išdaužtas priekinis langas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.


Vasario 22 d. apie 15.20 val. UAB „Kautra“ priklausančiam autobusui „Setra S415HD“, kurį darbo metu, blaivus vairavo įmonės vairuotojas A.M. (gim. 1960 m.), darant posūkį ir išvažiuojant iš kelio Naujieji Valkininkai–Daugai–Alytus į kelio Antakalnis–Jieznas–Merkinė 57-o kilometro kelio ruožą, ties Poteronių kaimu (Alytaus r.), susižalojo nuo autobuso sėdimos dalies atsikėlęs ir judant autobusui į jo priekį atėjęs V.M. (gim. 1971 m.).

Šis vyriškis neišsilaikė ant kojų ir galva trenkėsi į priekinį autobuso stiklą.

Eismo įvykio metu buvo suskaldytas autobuso „Setra“ priekinis stiklas bei nukentėjo keleivis, kuriam į įvykio vietą atvykusių greitosios darbuotojų buvo suteikta medicinos pagalba.

Nukentėjusįjį, kuriam nustatytas lengvas girtumas, ryžtasi palikti eismo įvykio vietoje, sekmadienį informuoja Alytaus apskrities VPK atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius