Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangų gyvenimą mėgęs Saulius Bajarūnas, kuris tik vaidino įtakingą asmenį, sulaukė nuosprendžio

Pažintimis su socialdemokratais, teisėjais ir Vilniaus „Žalgirio“ savininku gyręsis vyras išviliojo 3 milijonus litų, tačiau už grotų praleis beveik 5 metus.
Prabangus traukinio kambarys
Asociatyvinė iliustracija: prabangus kambarys / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įtakingomis pažintimis su Lietuvos socialdemokratų partijos nariais, teisėjais ir futbolo klubo „Žalgiris“ savininku gyręsis vilnietis Saulius Bajarūnas už grotų praleis 4 metus ir 9 mėnesius. Be to, nuteistasis trims nukentėjusiems sostinės verslininkams turės sumokėti daugiau kaip 2,7 milijono litų, ketvirtadienį rašo delfi.lt.

Vilniaus miesto 3-iasis apylinkės teismas įtakingomis pažintimis besigyrusį, tačiau niekur nedirbantį S.Bajarūną pripažino kaltu dėl sukčiavimo.

Teismas konstatavo, kad prabangų gyvenimą mėgęs 39 metų vyras iš trijų asmenų apgaulės būdu išviliojo didelės vertės svetimą turtą.

Bylos duomenimis, S.Bajarūnas trims klestintiems verslininkas siūlė dalyvauti įvairiuose projektuose, teikė verslo vystymo planus, o investuojant dideles sumas į verslą žadėjo didelį būsimą pelną.

Nustatyta, kad vienam verslininkui S.Bajarūnas per kelis kartus pasiūlė investuoti daugiau kaip 1,5 mln. Lt į žemės sklypų įsigijimą Vilniuje. Vienas iš pirkinių turėjo būti Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubui priklausantis sklypas Žolyno gatvėje.

Pasak delfi.lt, teismas konstatavo, kad iš verslininkų gaudamas pinigus S.Bajarūnas nutylėdavo, kad turi daug skolų, klaidinančiai sudarydavo autoritetingo ir įtakingo asmens įvaizdį.

Šiandienį jam nepalankų nuosprendį kaltę kategoriškai neigiantis S.Bajarūnas, iki šiol esantis laisvėje, gali apskųsti aukštesnės instancijos Vilniaus apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius