-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą aukų gaisruose išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 22 gaisrai ir 18 kitų incidentų, kuriuos likvidavo valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta.
Įvykio vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Antradienį ryte Kaišiadorių rajono Antakalnio kaime dėl technologinio proceso pažeidimų gaisras kilo UAB ,,Fraximus” medžio apdirbimo įmonėje. Gaisro metu apdegė pastato stogas ir ant jo buvusios pjuvenos. Ugnis buvo greitai užgesinta ir didesnių nuostolių nepadarė.

Taip pat antradienį ryte Panevėžio rajono Bygailių kaime užsiliepsnojo pirtis. Per gaisrą medinis pastatas sudegė. Gaisro priežastys aiškinamos.

Ugnis antradienį nuniokojo ir kelis ūkinius pastatus. Kauno rajono Garliavos gyvenvietėje popiet užsiliepsnojo E.M. ūkinis pastatas. Gaisro metu apdegė viduje buvę sendaikčiai, sudegė durys, nudegė dalis stogo konstrukcijų. Gaisro priežastys tikslinamos.

Pavakary  kitoje Kauno rajono vietovėje – Arlaviškių kaime dėl vaikų išdykavimo užsidegė J.L. ūkinis pastatas. Čia ugnis nudegino pastato stogą, išdegė vidus. Nuo ugnies buvo išgelbėtas šalia esantis gyvenamasis namas ir dar vienas ūkinis pastatas.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Telšių rajono Vainočių kaime liepsnojo R.A. ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, išdegė vidus, sudegė ten buvę namų apyvokos daiktai. Šio gaisro priežastys nustatinėjamos.

Antradienį pavakary Kretingoje, ties Pervažos gatve gaisras kilo AB ,,Lietuvos geležinkeliai” elektros tinklų pastotėje. Geležinkelio stoties darbuotojai atjungė elektros srovę ir atrakino pastotės duris. Gaisras kilo transformatorinėje, kur degė ant transformatoriaus išsiliejusi alyva. Gaisras buvo užgesintas su gesintuvu. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius