-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą aukų per gaisrus išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 26 gaisrus bei atliko 15 kitų gelbėjimo darbų. Išgelbėti trys gyventojai bei ištraukti du skenduoliai. Beje, šiemet vien ugniagesiai ištraukė net 167 nuskendusius žmones, pernai per visus metus – 165. Laimė, per gaisrus žmonių aukų ir traumų praėjusią parą pavyko išvengti.
Ugniagesys
Ugniagesys / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Trečiadienį ryte, apie 6.45 val., gaisras kilo Radviliškyje, Gedimino gatvėje, prekybos centre ,,Iki”. Gaisras buvo užgesintas dar iki atvykstant ugniagesiams, įsijungus automatinei gesinimo sistemai. Gaisro metu batsiuvio patalpoje apdegė spintelė, batai bei jų taisymo priemonės. Įvykis tiriamas.

Apie 7.25 val. Kauno rajone, Gervėnupio kaime, sodų bendrijoje ,,Eglė”, užsiliepsnojo sodo namelis. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą išdegė namo vidus, nudegė stogas, pradegė perdanga, sudegė ir apdegė namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 12.20 val. Vilniuje, Žaliųjų Ežerų ir Ragučio gatvių sankryžoje, užsidegė automobilis Plymout Voyager. Ugnis nuniokojo variklio skyrių, apdegė salonas. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pastaruoju metu vos ne kasdien sulaukiame pranešimų apie laukuose užsidegusius kombainus. Apie 17 val. Joniškio miesto laukuose užsiliepsnojo kombainas DON 1500. Gaisro metu apdegė kombaino kūlimo sistemos diržai.

Apie 20 val. tame pačiame Joniškio rajone, Kemsių kaime, kombaino CLAAS Lexion 405 kūlimo agregate pradėjo smilkti šiaudai. Gaisras laiku buvo pastebėtas ir greitai užgesintas, tad pats kombainas nenukentėjo. Šių gaisrų aplinkybės dar tikslinamos.

Ketvirtadienio naktį, apie 2.40 val., gaisras kilo Trakuose, Naujojoje gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė ir buvo išardyta dalis namo sienos, o gaisras įsiplieskė dėl trumpo elektros laidų jungimosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius