Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą gaisruose nukentėjo keturi žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą ugniagesiai gelbėtojai gesino 28 gaisrus ir atliko 18 kitų gelbėjimo darbų. Ugnis ketvirtadienį traumavo keturis piliečius.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Ketvirtadienį ryte Vilniuje, Balsių sodų antrojoje gatvėje užsidegė G.S. dviejų aukštų mūrinis gyvenamasis namas. Dar iki ugniagesių atvykimo iš liepsnojančio pastato su apdegusiu veidu išėjo 61 metų moteris, kurią greitosios medicinos pagalbos darbuotojai išvežė į ligoninę. Per gaisrą pirmame aukšte išdegė kambarys. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Kitas gaisras, kuriame nukentėjo žmogus, kilo ketvirtadienį pavakary Kaune, Patrimpo gatvėje, J.L. vasaros virtuvėje. Gaisras kilo tada, kai nuo dujų baliono nusimovė vamzdelis ir užsidegė ištekėjusios dujos. Ugnį užgesino namo šeimininkas, užmetęs ant baliono šlapią skudurą. Vis dėlto šio incidento metu galvą, veidą ir rankas apdegė 55 metų vyras, kuris buvo išvežtas į ligoninę.

Ketvirtadienį pavakary Vilniaus rajono Merešlėnų kaime užsiliepsnojo J.Č. gyvenamasis namas. Per gaisrą sudegė pastato stogas, apdegė virtuvė ir koridorius, o malšindamas ugnį veidą apdegė 56 metų vyras, kuris irgi buvo išvežtas į ligoninę. Gaisro priežastys taip pat tiriamos.

Dar vienas pilietis nukentėjo per gaisrą, kilusį vakare Kaune, Marių gatvėje esančiame daugiabučiame name. Gaisro židinys buvo virtuvėje įrengtame sandėlyje. Per gaisrą apdegė čia sukrauti sendaikčiai, aprūko patalpa. Iš uždūmintų patalpų buvo išvesta smalkių prisikvėpavusi 70- metė moteris, kuri taip pat buvo išvežta į ligoninę.

Ugnis ketvirtadienį nuniokojo ir daugiau gyvenamųjų būstų. Tauragės rajono Paklevio kaime užsiliepsnojo M.R. gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, vandeniu buvo sulieti kambariai ir juose buvęs namų turtas. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Popiet Molėtų rajono Žalvarių kaime dėl elektros instaliacijos gedimo užsidegė J.B. gyvenamasis namas. Ugnis išdegino tik vieno kambario sienų medinę apdailą ir buvo užgesinta namo gyventojų.

Ketvirtadienį ryte į Kauną, Palemono geležinkelio stotį atvyko prekinis traukinys su keliais rūkstančiais vagonais, kuriuose buvo sukrauta rudoji anglis. Nepavykus anglį užgesinti vagonuose, ji iš 3 vagonų buvo iškrauta birių krovinių iškrovimo aikštelėje, išsklaidyta ant žemės ir atšaldyta vandeniu. Manoma, kad gaisras kilo dėl savaiminio anglies užsidegimo.

Vėlai vakare Kauno rajono Šiltnamių gatvėje, užsiliepsnojo UAB ,,Eskija” priklausančios medienos apdirbimo įmonės katilinė. Gaisro metu nudegė dalis pastato stogo, apdegė medžiu apkaltos sienos. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius