Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą Lietuvoje degė keturi automobiliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą mūsų šalyje kilo 31 gaisras, viename jų buvo traumuotas žmogus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Policijos pareigūnai ugniagesiams pranešė, jog naktį iš antradienio į trečiadienį puse pirmos iš Alionių kaimo į Ukmergės ligoninę pristatytas smarkiai apdegęs 73 metų vyras. Patikrinus gautą pranešimą, paaiškėjo, jog gaisras mediniame individualiame name kilo dėl dujų nuotėkio iš buitinio dujų baliono. Gaisro metu išdegė verandos lubos, stogas, verandoje buvę namų apyvokos daiktai. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Antradienį anksti ryte apie 4.25 val. ugniagesiai vyko gesinti sodo namelio Žibuoklių gatvėje, Vilniuje. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, medinis lengvų konstrukcijų vasarnamis degė atvira liepsna, o stogas buvo įgriuvęs. Pastatas sudegė ir buvo išardytas visiškai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Per praėjusią parą degė keturi automobiliai. 8.17 val. gautas pranešimas, kad Rainių kaime, Telšių rajone, mediniame garaže dega krovininio automobilio Gaz 53 variklio skyrius. Automobilis buvo išstumtas iš garažo, kuris gaisro metu nenukentėjo. Apdegė automobilio salonas, išdegė variklio skyrius.

Netrukus buvo gautas pranešimas, kad Ozo gatvėje, Vilniuje, atvira liepsna dega lengvasis automobilis VW Golf. Gaisro metu išdegė automobilio variklio skyrius, apdegė salonas.

Dar vienas automobilis užsidegė Naujakurių gatvėje, Kaune. Šis gaisras užgesintas dar iki ugniagesių atvykimo. Gaisre apdegė automobilio Daewoo Nubira plastikinė apdaila.

Apie 21.03 val. gautas pranešimas, kad Raseinių rajone, automagistralės Vilnius – Klaipėda 155 km, dega vilkikas VOLVO. Gaisro metu apdegė vilkiko padanga ir puspriekabės elektros instaliacija bei stabdžių skysčio žarnelės. Visi šie įvykiai tiriami.

Naktį iš antradienio į trečiadienį trečią valandą nakties buvo gautas pranešimas, kad Kaišiadorių rajone, automagistralės Vilnius – Klaipėda 78-79 km, dega greičio matuoklis. Atvykę ugniagesiai užgesino prie greičio matuoklio stulpo sukrautas šiukšles. Įtariama, jog matuoklis buvo tyčia padegtas.

Antradienį ugniagesiai gelbėtojai per parą atliko 18 gelbėjimo darbų. 11.26 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune nuo Aleksoto tilto nušoko žmogus. Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai, naudodami gelbėjimo virves, apie 150 metrų atstumu nuo kranto pagavo plaukiantį kūną ir ištraukė jį į krantą. Deja vyro gyvybė buvo užgesusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius