-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Praėjusią parą Lietuvoje degė šeši automobiliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros gaisrų suvestinėje užregistruoti 26 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Ugniagesys gesina automobilį
Ugniagesys gesina automobilį / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 13.15 val. gaisras kilo Šalčininkų rajone, Dabrų kaime stovinčiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna, jo stogas buvo įgriuvęs į vidų. Gaisro metu supleškėjo stogas ir perdengimai, namų apyvokos daiktai, apdegė sienos.

Apie 13.30 val. Utenoje, K.Ladygos gatvėje, užsiliepsnojo medinis daugiabutis namas. Per gaisrą nudegė apie 150 kv. m stogo, apdegė pastato sienos, o butai buvo sulieti vandeniu. Ugniagesiai iš degančio namo evakavo 12 jo gyventojų. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Apie 20.35 val. Vilniaus rajone, Dobromislės kaime, užsidegė ūkinis pastatas su mediniais priestatais. Gaisro metu nudegė ir buvo išardytas pastato stogas, išdegė priestato vidus bei čia buvęs turtas, vietomis pradegė perdengimas.

Dar vienas ūkinis pastatas apie 21.10 val. užsiliepsnojo Tauragės rajone, Vaitymėnų kaime. Per gaisrą apdegė viduje sandėliuojami ąžuoliniai medienos ruošiniai, senų šiaudų ryšuliai, stogo konstrukcijos. Šių gaisrų priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Nesėkminga diena vakar buvo automobilių savininkams, nes ugnis nuniokojo net šešias autotransporto priemones.

Apie 14.30 val. Panevėžio rajone, Šilaičių kaime, užsidegė automobilis Fiat Stilo. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė priekinė kėbulo dalis. Gaisras įsiplieskė dėl elektros instaliacijos gedimų.

Apie 22.50 val. dėl tos pačios priežasties Kelmės rajone, Gailių kaime, užsiliepsnojo automobilis Alfa Romeo. Mašina sudegė nepataisomai.

Dar vienas lengvasis automobilis dėl elektros instaliacijos gedimų naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 3.20 val. užsiliepsnojo Kaune, Raudondvario plente. Ugnis nuniokojo automobilio Peugeot 406 variklio skyrių, apdegė prietaisų skydelis, nuo karščio sutrūko priekinis stiklas.

Apie 15 val. Vilniuje, Eišiškių plente esančiame metaliniame angare, užsiliepsnojo ir sudegė išrinkinėjamas automobilis Opel Omega, o apie 19.30 val. sostinės Žygimantų gatvėje per avariją išdegė visureigio Chevrolet bagažinė, apsilydė mašinos salonas.

Apie 22.45 val. Kupiškio rajone, Subačiaus geležinkelio stotyje, Depo gatvėje, šalia gyvenamojo namo užsidegė automobilis Citroen XM. Gaisro metu išdegė salono vidus, apdegė kėbulas ir variklio skyrius. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius