Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą per gaisrus žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 31 gaisrą bei atliko 13 kitų gelbėjimo darbų. Gaisrų metu vienas žmogus žuvo, o vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Gaisras / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie 17.10 val. gaisras kilo Kėdainių rajone, Vainotiškių kaime stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, visas medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė namo stogas, apdegė pirmo aukšto vieno kambario siena ir perdengimas, o kambaryje ant grindų buvo rastas apdegęs 62-ejų metų vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Vakar ryte apie 6.40 val. Vilniuje, Žirmūnų gatvės daugiabučio namo rūsyje, užsiliepsnojo sandėliukas. Per gaisrą sudegė akumuliatoriaus pakrovėjas, apdegė namų apyvokos daiktai, aprūko rūsys, o dūmais apsinuodijusį 43-ejų metų vyrą greitoji išvežė į ligoninę. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 4.40 val. gaisras kilo Švenčionių rajone, Pabradės miestelyje, ūkiniame pastate Keisūnų gatvėje. Gaisro metu supleškėjo medinis pastatas ir apie 30 kub. m malkų. Ugniagesiams nuo ugnies pavyko apsaugoti kitą medinį ūkinį pastatą ir mūrinį garažą. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 8.40 val. Lazdijų rajone, Šventežerio kaime, dėl elektros instaliacijos gedimo, užsidegė automobilis VW Golf. Ugnis nuniokojo mašinos saloną.

Apie 15.15 val. gaisras kilo Šakių rajone, Sintautų miestelyje, P.Vaičaičio gatvėje esančiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, virtuvėje degė dūmtraukio apšiltinimo medžiaga, jos patalpos buvo uždūmintos. Per gaisrą išdegė dalis sienos, apdegė lubų apdaila, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 18.45 val. dėl tos pačios priežasties gaisras kilo Marijampolės savivaldybėje, sodų bendrijoje ,,Nartelis”, individualaus gyvenamojo namo katilinėje. Gaisro metu išdegė katilinės patalpa, nuo karščio išdužo langas, aprūko gretimos patalpos.

Apie 18.55 val. gyvenamasis namas užsiliepsnojo ir Klaipėdos rajone, Endriejavo miestelyje, Liepų gatvėje. Per gaisrą sudegė pastato stogas, išdegė gyvenamosios patalpos, sudegė namų apyvokos daiktai.

Dar vienas gyvenamasis namas apie 23.45 val. užsidegė Kalvarijoje, Gardino gatvėje. Gaisro metu sudegė dalis pastato stogo, apdegė vidus bei čia buvę namų apyvokos daiktai. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius