-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis nusiaubė du automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 18 gaisrų bei atliko 18 kitų gebėjimo darbų. Žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti.
Avarijos vietoje
Sudegęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Ketvirtadienį ryte apie 9 val. Rokiškyje, Strazdelio gatvėje, užsidegė automobilis „Renault Espace“. Per gaisrą išdegė galinis dešinės pusės žibintas, apdegė vidus.

Dar vienas automobilis apie 13.40 val. užsiliepsnojo Molėtų rajone, Lėlių kaime. Atskubėjus ugniagesiams, mikroautobusas „Peugeot 806“ jau degė atvira liepsna, tad mašinos išgelbėti nepavyko. Gaisras įsiplieskė dėl elektros instaliacijos gedimų.

Apie 15.10 val. gaisras kilo Mažeikiuose, Ukrinų gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė kambario lubos ir sienos, sudegė lova, apdegė ir aprūko kambaryje buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 17.20 val. gyvenamasis namas užsidegė ir Lazdijų rajone, Saknevos kaime. Per gaisrą apdegė lova, išsilydė langas, aprūko sienos.

Apie 19 val. gaisras kilo Vilniuje, Savanorių prospekte, daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, uždūmintame bute rado ir išvedė į lauką buto savininką, kuris medikų pagalbos atsisakė. Gaisro metu bute apdegė lova ir patalynė. Šių gaisrų aplinkybės tikslinamos.

Apie 20.30 val. Šilutės rajone, Sugintų kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, apdegė medinė pastato dalis. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti kitus du šalia stovinčius pastatus. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius