-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis siaubė gyventojų turtą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 19 gaisrų bei atliko 17 kitų gelbėjimo darbų. Laimė, žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti, tačiau ugnis nuniokojo nemažai jų turto.
Gaisras
Gaisras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Apie 15.40 val. gaisras kilo Šilalės rajone, Vytogalos kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu išdegė medinio namo vidus, apdegė ir vandeniu buvo sulieti namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 18 val. Švenčionių rajone, Kūtelių kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau buvo sugriuvęs ir degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė pastatas bei jame buvę ūkio reikmenys. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti kitą už poros metrų stovintį ūkinį pastatą. Įvykis tiriamas.

Apie 22.30 val. Vilniuje, Linkmenų gatvėje, užsidegė kol kas nenustatyto savininko automobilis „Mazda 121“. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai, o įvykio aplinkybės aiškinamos.

Apie 23.15 val. gaisras kilo Akmenės rajone, Papilės miestelyje, S.Daukanto gatvėje esančiame gyvenamajame name. Gaisro metu kambaryje apdegė lova ir televizorius, o gaisro priežastis tikslinama.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 1 val. Vilniuje, Savanorių prospekto gale, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko apleistas, nenaudojamas pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis vieno aukšto namas jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Įvykis tiriamas.

Pirmadienį apie 12.10 val. ugniagesiai iš policijos gavo pranešimą, jog Panevėžio rajone, Gilbonių kaime, upėje apie 0,5 metro nuo kranto plūduriuoja skenduolis. Atskubėję ugniagesiai, ištraukė nuskendusio žmogaus kūną ir perdavė jį policijos pareigūnams. Šiemet vien tik ugniagesiai gelbėtojai jau ištraukė 136 skenduolius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius