Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą žmonių aukų gaisruose išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią šalies ugniagesiai užgesino 41 gaisrą bei atliko 25 kitus gelbėjimo darbus, kurių metu išgelbėjo du žmones bei Kretingoje, iš Žemaitės alėjoje esančio tvenkinio, ištraukė nuskendusio 53-ejų metų vyro kūną.
Gaisras
Gaisras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Apie 8.40 val. taip pat Kretingoje, Pervažos gatvėje esančio individualaus gyvenamojo namo virtuvėje, ant viryklės prisvilo gaminamas maistas. Atskubėję ugniagesiai, iš uždūminto buto spėjo išnešti jau be iš sąmonės, apsinuodijusį degimo produktais, namo savininkės apie 30-ies metų sūnų, kurį greitoji išvežė į ligoninę.

Praėjusią naktį apie 3.20 val. gaisras kilo Utenos rajone, Vyžuonų viensėdyje esančioje individualiai „Sevaldos“ įmonei priklausančioje medžio apdirbimo įmonėje. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna jau degė prie mūrinio medžio apdirbimo cecho priblokuota medinė katilinė ir pjuvenų sandėlis. Gaisro metu sudegė katilinė ir sandėlis, apdegė medienos džiovyklos sienų apšiltinimo medžiaga. Ugniagesiams nuo ugnies pavyko išgelbėti džiovyklą ir apie 100 kub. m rąstų. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Ryte apie 6 val. Šalčininkų rajone, Dainavos kaime, užsiliepsnojo medinis gyvenamasis namas. Per gaisrą supleškėjo pastato stogas, apdegė sienos bei viduje buvęs turtas. Įvykis tiriamas.

Dar vienas individualus gyvenamasis namas apie 11.30 val. užsidegė Panevėžio rajone, Naujamiesčio miestelyje, Dariaus ir Girėno gatvėje. Gaisro metu išdegė koridorius ir garažas, sudegė šaldiklis, kiti namų apyvokos daiktai, o gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie vidurnaktį Vilniaus rajone, Mickūnų miestelyje, Kranto gatvėje, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko automobilis „Audi C4“. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Tą pačią naktį apie 3.45 val. gaisras kilo Šiaulių rajone, Kuršėnų miestelyje, Durpynų gatvėje esančioje pirtyje. Gaisro metu supleškėjo medinio pastato su priestatu stogas, nudegė pusė perdengimo, išdegė vidus. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Trečiadienio pavakare buvo gautas greitosios pagalbos darbuotojos pranešimas, jog Pagėgių savivaldybėje, Šakininkų kaime, tarp šieno presų-vyniotuvų įstrigo vaikino ranka. Atskubėję ugniagesiai, panaudoję plėstuvus, išlaisvino 17-mečio jaunuolio ranką. Nukentėjusysis greitosios pagalbos automobiliu buvo išvežtas į Kauno klinikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius