-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 47 gaisrai ir 19 kitų incidentų, kuriuos likvidavo ugniagesiai. Žmonių aukų gaisruose pirmadienį buvo išvengta, o ugnis tik siaubė gyventojų pastatus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Praėjusią naktį du gaisrai buvo įregistruoti Skuodo rajone. Notėnų kaime užsiliepsnojo Z.U. ūkinis pastatas. Per gaisrą sudegė daržinė, nudegė tvarto stogas ir perdengimas. Nuo ugnies buvo išgelbėti du šalia stovintys pastatai.

Kitas gaisras kilo Didžiųjų Rūšupių kaime, kur užsidegė J.V. gyvenamasis namas. Gaisro židinys buvo rūsyje, kur išdegė namų apyvokos daiktai, išsilydė elektros instaliacija, aprūko rūsio sienos ir lubos. Iš rūsio buvo išneštas dujų balionas. Abiejų gaisrų priežastys aiškinamos.

Taip pat praėjusią naktį Elektrėnų savivaldybės Daugirdiškių kaime užsiliepsnojo R.G. medinė pirtis su mansarda. Gaisro metu nudegė stogo danga, apdegė perdengimas ir sienos, išdegė vidus. Nuo ugnies buvo apsaugotas šalia stovintis pastatas. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Dar vienas gaisras praėjusią naktį kilo Vilniaus rajono Terešiškių kaime, sodų bendrijoje ,,Merkys”, kur užsidegė J.V. ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė pastato stogas ir medinė perdanga, išdegė viduje buvę ūkio rakandai ir malkos. Įvykis tiriamas.

Du ūkiniai pastatai popiet liepsnojo ir Ignalinos rajono Alėjūnų kaime. Gaisro metu abu mediniai pastatai sudegė. Ugnis sunaikino ir viduje sukrautas malkas bei šieną, ugnyje žuvo ir karvė su veršiuku. Nuo liepsnų pavyko apginti 3 šalia stovinčius ūkinius pastatus. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Šiauliuose, K.Donelaičio gatvėje, pirmadienį ryte gaisras kilo ,,Salduvės” viešbutyje. Čia viename kambaryje po palange užsidegė šiltinamoji medžiaga. Ugnis buvo greitai užgesinta, o patalpos išvėdintos. Įvykis tiriamas.

Pirmadienį vakare Plungėje, Stoties gatvėje, gaisras kilo UAB ,,Vegenta” dviejų aukštų administraciniame pastate. Pirmas šio pastato aukštas šiuo metu yra remontuojamas, o antrame veikia klubas ,,Galera”. Gaisro židinys buvo antrame aukšte, kur apdegė medinės stogo konstrukcijos ir plastikinės apdailos lentelės prie dūmtraukio. Įvykis taip pat tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius