-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Praėjusios paros gaisruose žmonės nenukentėjo

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 15 gaisrų bei atliko 14 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti.
Gaisro vietoje
Gaisras / Vilniaus ugniagesių nuotr.

Ketvirtadienį paryčiais, apie 4.10 val., gaisras kilo Molėtų rajone, Žvirbliškių kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu išdegė dalis medinės sienos, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 8.40 val. Rokiškio rajone, Pandėlyje, Klaipėdos gatvėje, užsiliepsnojo buvusios kepyklos pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pusė pastato stogo jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardyta apie 120 kv. m stogo dangos, sukrito medinė perdanga, apdegė vidus bei čia buvęs turtas. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 12.45 val. Kaišiadorių rajone, Sevelionių kaime, užsidegė ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė dalis stogo dangos, apdegė medinės sienos ir lubos, o gaisras kilo dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Dar vienas ūkinis pastatas apie 17.35 val. užsiliepsnojo Anykščiuose, Šilo gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Laimė, ugniagesiai spėjo išgelbėti prie degančio pastato pririštą šunį. Įvykis tiriamas.

Apie 16.40 val. Vilniuje, Svajonių gatvėje, užsidegė automobilis Renault Avantino. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė prietaisų skydelis. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 18.35 val. gaisras kilo Vilkaviškyje, Aušros gatvėje, daugiabučio namo 5-ame aukšte esančiame bute. Per gaisrą apdegė stalas, sofa, dalis grindų, aprūko buto sienos ir lubos.

Apie 22.35 val. Tauragės rajone, Mickiškės kaime, užsiliepsnojo lauko virtuvė ir prie jos priblokuota malkinė. Atskubėjus ugniagesiams, mediniai pastatai jau skendėjo liepsnose, tad jų išgelbėti nepavyko. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius