-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonės nenukentėjo

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 21 gaisrą ir atliko 8 gelbėjimo darbus.
Fermos gaisras Ėriškiuose
Gaisro vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pirmadienį vakare buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte, nuo M.K.Čiurlionio tilto į Nemuno upę nušoko 1962 metais gimęs vyras. Narai, valtimi plaukdami prieš srovę, jį rado Nemuno upės viduryje. Vyras buvo įkeltas į valtį ir pradėtas gaivinti, tačiau jo išgelbėti nepavyko, medikai konstatavo jo mirtį.

Apie 16 val. Mažeikiuose, Naftininkų gatvėje, daugiabučio namo buto virtuvėje, degė skalbimo mašina. Gaisro metu apdegė spintelė, išsilydė skalbimo mašinos dalys, aprūko siena.

Antradienio rytą Vilniuje, Sakalaičių Sodų 7-ojoje gatvėje, atvira liepsna degė sodo namelis. Gaisro metu jis sudegė visiškai. Apdegė šalia stovinti malkinė, nuo karščio sutrūko kaimyninio namo langai.

Pirmadienį Ukmergėje, Antakalnio gatvėje, parduotuvės ,,Maxima“ lietvamzdyje, degė popieriai. Gaisro metu apdegė lietvamzdis ir dalis sienos apšiltinimo medžiagos.

Vidurnaktį ugniagesiai skubėjo į Kalvarijos savivaldybę, Gulbiniškių kaimą, sodų bendriją ,,Gulbinas“, kur dėl elektros įrangos įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų, pastatų elektros instaliacijos gedimų užsidegė malkinė. Ugniagesiams nuo gaisro pavyko apsaugoti du pastatus ir 10 m3 malkų. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius