Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 14 gaisrų, kuriuos užgesino šalies ugniagesiai. Žmonių aukų šiuose gaisruose pavyko išvengti. Gelbėtojai dar atliko 14 kitų gelbėjimo darbų.
Įvykio vietoje
Ugniagesys / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmadienį ryte Švenčionių rajono Cirkliškio kaime dėl neatsargaus žmonių elgesio užsidegė ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė dalis pastato stogo, perdengimas ir viduje buvę ūkio apyvokos daiktai.

Dar vienas ūkinis pastatas pavakary užsiliepsnojo Rokiškio rajono Baušiškių kaime. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, pastatas jau degė atvira liepsna. Ugnis sunaikino medinę daržinę, sudegė ir joje buvęs šienas. Šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pirmadienį anksti ryte Kaune, Ežero gatvėje, užsidegė lengvasis automobilis ,,Audi 80”. Gaisro metu mašina visiškai sudegė. Įtariama, kad automobilis buvo padegtas tyčia.

Dar vienas lengvasis automobilis ryte Kaune degė Baltijos gatvėje. Ir šiame gaisre ugnis nuniokojo automobilį ,,VW Jetta” nepataisomai. Pirminiais duomenimis, šis gaisras kilo dėl mašinos elektros instaliacijos gedimo.

Vilniaus gelbėtojai pirmadienį ryte skubėjo į Verkių gatvę, kur yra restauruojamas namas. Čia atliekant darbus įkrito pastato stogas, o kartu nukrito ant jo dirbęs 58 metų darbininkas. Gelbėtojai susižalojusį darbininką ištraukė iš pavojingos zonos ir perdavė jį iškviestiems medikams.

Ugniagesiai pirmadienį gavo ir kelis gyventojų prašymus pašalinti ant kelių gulinčius, vėjo nuverstus medžius. Vilniaus rajono Nemenčinės miestelyje ugniagesiai supjaustė ir nuo gatvės  pašalino dvi nuverstas liepas. Kaišiadorių rajono kelyje Žiežmariai–Kruonis nuo važiojamosios dalies buvo pašalintas vienas medis, o dar vieną, po audros pavojingai pasvirusį ir įskilusį medį gelbėtojai nupjovė Kretingos rajono Darbėnų miestelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius