-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 23 gaisrus bei atliko 37 kitus gelbėjimo darbus. Deja, gaisrų metu žuvo 2 žmonės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Trečiadienio rytą, apie 8.25 val., gaisras kilo Biržų rajone, Likėnuose, Smardonės gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė kambario sienos bei jame buvę namų apyvokos daiktai, o gaisravietėje buvo rastas stipriai apdegęs 68-erių metų vyro kūnas. Manoma, kad gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Apie 21 val. dėl tos pačios priežasties gaisras kilo Telšių rajone, Ryškėnų kaime, daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, laiptinėje rado kaimynų jau išneštą 59-erių metų buto savininką. Iki greitosios pagalbos atvykimo, ugniagesiai dar bandė žmogų atgaivinti, tačiau atvykę medikai konstatavo vyro mirtį. Per gaisrą apdegė kambario pertvara, išdegė lova, apsilydė televizorius, aprūko patalpos. Dėl stipraus uždūminimo, ugniagesiai evakavo 7 namo gyventojus.

Apie 10.15 val. Vilniuje, Savanorių prospekte, gaisras kilo TŪB ,,GEPA” priklausančiame sandėlyje, kuriame buvo sandėliuojama elektros skydų gamybai skirta produkcija. Gaisro metu vienoje patalpoje apdegė gaminiai, o įvykio aplinkybės aiškinamos.

Apie 15.05 val. Vilniaus ugniagesiai vėl išskubėjo tuo pačiu adresu, tik jau į UAB ,,Vilniaus rentinys” priklausančias dirbtuves. Jiems atvykus, gamybinėse patalpose užsidegusį acetileno balioną, jau buvo užgesinę darbininkai milteliniu gesintuvu. Šalia stovėję stipriai įkaitę dar 4 balionai buvo išnešti į lauką ir suguldyti į sniegą, kad atauštų. Įvykis tiriamas.

Apie 11.35 val. Panevėžyje, Molainių gatvėje, užsidegė lengvasis automobilis BMW 320. Gaisro metu apdegė variklio skyriaus degios detalės ir variklio dangtis, o gaisras įsiplieskė dėl gedimų automobilio kuro tiekimo sistemoje.

Apie 16.10 val. gaisras kilo Šiauliuose, Vyturių gatvėje stovinčiame garaže. Per gaisrą sudegė viduje buvęs ardomas automobilis Opel Vectra, aprūko garažo sienos, apdegė elektros instaliacijos laidai, garaže buvę daiktai. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 1.30 val., gaisras kilo Klaipėdoje, Dubysos gatvėje, automobilinių padangų serviso katilinės patalpose. Gaisro metu apdegė elektros laidai, oro kompresorius, 7 plastikinės talpos su destiliuotu vandeniu, nuo karščio suskilo lango stiklas. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius