-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje užgesintas 31 gaisras. Deja, jų metu du žmonės žuvo, o vienas gyventojas buvo traumuotas.
Gaisras
Gaisras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Penktadienį ryte, apie 7.40 val., gaisras kilo Utenos rajone, Tauragnų miestelyje, Stučių gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, virtuvėje smilko grindys ir durų stakta, o namo vidus buvo stipriai uždūmintas. Lokalizavus gaisrą, lovoje buvo rastas apdegęs 62-ejų metų namo savininko kūnas. Gaisro metu apdegė dalis grindų, lauko durys, sudegė prie kūrenamos krosnies stovėjęs fotelis, smarkiai aprūko kambariai. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, po vidurnakčio, gyvenamasis namas užsiliepsnojo ir Tauragės rajone, Batakių geležinkelio stotyje. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Gaisravietėje buvo rastas apdegęs namo šeimininkės kūnas. Įvykis tiriamas.

Apie 16.15 val. gaisras kilo Plungės rajone, Papievių kaime, daugiabučio namo bute. Per gaisrą apdegė lova, aprūko kambario sienos, o ugniagesiai spėjo išnešti ir perduoti greitosios pagalbos medikams 42-ejų metų vyrą. Nukentėjusysis su daugybiniais juosmens ir kojų nudegimas buvo paguldytas į Plungės ligoninės reanimacijos skyrių. Gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Penktadienį ryte apie 7.10 val. gaisras kilo Vilniuje, Antakalnio gatvės daugiabučio namo trečiame aukšte esančiame bute. Atskubėjus ugniagesiams, butas jau degė atvira liepsna, tad ugniagesiai iš daugiabučio, panaudoję ištraukiamas kopėčias, nukėlė 3 žmones ir evakavo 13 namo gyventojų. Dar 61 žmogus iš uždūminto pastato išėjo pats. Gaisro metu išdegė kambarys, virtuvė ir koridorius, apsilydė elektros laidai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 12.44 val. gautas pranešimas, jog Molėtų ligoninės antrame aukšte uždūmintos patalpos. Atskubėjus ugniagesiams, vienoje iš palatų buvo palikta be priežiūros įjungta į elektros tinklą elektrinė spiralė, nuo kurios užsidegė palatoje kabėjusi užuolaida. Per gaisrą sudegė užuolaida, aprūko palatos sienos ir lubos. Laimė, vienvietėje palatoje gulėjusi ligonė nenukentėjo. Ją dar iki ugniagesių atvykimo spėjo išvesti ligoninės darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius