Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje užgesinta 17 gaisrų. Jų metu du žmonės žuvo, o vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Aliaus Koroliovo nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 13.25 val. Kėdainiuose, A.Kanapinsko gatvės daugiabučiame name, užsiliepsnojo butas. Atskubėję ugniagesiai, su kvėpavimo organų apsaugos priemonėmis patekę į vidų, kambaryje, šalia lovos, rado stipriai apdegusios 62-ejų metų buto savininkės kūną. Gaisro metu sudegė lova, televizorius, apdegė baldai, stipriai aprūko visas butas.

Dar vienas tragiškas gaisras apie 15.40 val. kilo Kaune, Jonavos gatvėje, daugiabučio namo 5-ame aukšte esančiame bute. Per gaisrą išdegė kambarys bei jame buvę namų apyvokos daiktai, apdegė ir aprūko bendro naudojimo koridorius ir virtuvė, kurioje ant sofos buvo rastas, stipriai dūmais apsinuodijęs, 40-metis vyras. Nukentėjusysis buvo skubiai išvežtas į ligoninę, o apie 16 val. išdegusiame kambaryje, lovoje, ugniagesiai rado apdegusį 63-ejų metų vyriškio kūną. Šių tragiškai pasibaigusių gaisrų aplinkybės dar tiriamos.

Praėjusią naktį apie 3 val. Biržų rajone, Klausučių kaimo vienkiemyje, užsidegė medinis pastaruoju metu negyvenamas namas. Gaisras buvo per vėlai pastebėtas, nes atskubėjus ugniagesiams, pastatas skendėjo liepsnose, jo stogas jau buvo sudegęs, perdengimas įgriuvęs į vidų, tad namo išgelbėti jau nepavyko.

Apie 20.55 val. Trakų rajone, Kudrionių Girios kaime, užsiliepsnojo medinė pirtis. Gaisro metu sudegė dalis pastato stogo ir perdengimo, apdegė sienos. Šių gaisrų aplinkybės tikslinamos.

Apie 23 val. Panevėžyje, Liepų alėjos daugiabučiame name, buvo padegtos kol kas nenustatyto savininko buto durys, kurias iki ugniagesių atvykimo spėjo užgesinti gyventojai. Per gaisrą apdegė išorinė durų dalis, aprūko laiptinė, o įvykį tiria policijos pareigūnai.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 12 kitų gelbėjimo darbų.

Apie 16.55 val. Kaune, ant K. Donelaičio gatvėje stovinčių automobilių užvirto didelis medis ir smarkiai suniokojo keturias lengvąsias mašinas: Peugeot 605, Audi A4, BMW 530 ir Mercedes Benz B180. Laimė, žmonės nenukentėjo. Ugniagesiai grandininiu pjūklu medį supjaustė, kurio gabalai buvo saugiai pašalinti iš įvykio vietos.

Apie 19.40 val. Šilalės ugniagesiai iš policijos gavo pranešimą, jog Dargių kaime esančioje sodyboje iš cisternos išsiliejo apie 4 tonos dyzelino. Atskubėję ugniagesiai, maždaug dešimties metrų spinduliu aplink cisterną rado prilaistyto dyzelino žymių ir, panaudoję pjuvenas, sustabdė jo plitimą ant sniego. Tyrimą dėl kuro vagystės atlieka policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius