Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą gaisruose žuvo trys žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje užregistruota 30 gaisrų bei 15 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu pavyko išgelbėti keturis per automobilių avarijas nukentėjusius žmones. Deja, liepsnose žuvo trys šalies gyventojai.
Įvykio vietoje
Gaisro vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį ryte, apie 7.45 val., Lazdijų rajone, Dainaviškių kaime, užsiliepsnojo statybininkų vagonėlis. Atskubėję ugniagesiai, su kvėpavimo organų apsaugos priemonėmis įėję į degantį gyvenamąjį vagonėlį ir rado dūmuose užtroškusį vyrą. Per gaisrą išdegė metalinio vagonėlio vidus. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Antradienio rytą iš policijos gautas pranešimas, kad pirmadienį ryte kilo gaisras ūkiniame pastate Ukmergės rajone, Žeruolių kaime. Ten apdegusioje lovoje rastas apdegęs 60-mečio vyro kūnas. Spėjama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo. Ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti.

Apie 15.20 val. Panevėžio rajone, Pragarėlės kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna, jo stogas ir perdanga buvo įgriuvę, tad namo išgelbėti nepavyko. Gaisravietėje rasti liepsnose žuvusio vyro palaikai. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 10.50 val. gaisras kilo Panevėžio rajone, Aukštadvario kaime, Plento gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Supleškėjo perdanga ir medinės stogo konstrukcijos, vandeniu buvo sulietos visos patalpos bei namų apyvokos daiktai. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 13.30 val. Pasvalyje, Pakrantės gatvėje, dėl tos pačios priežasties užsidegė ūkinis pastatas, sudarytas iš garažo, lauko virtuvės ir sandėlio. Per gaisrą išdegė virtuvė, aprūko patalpos, apdegė prie pastato stovintis automobilis Crysler Voyager.

Apie 18.30 val. Elektrėnuose, sodų bendrijoje „Šviesa“, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko sodo namelis. Atskubėjus ugniagesiams, mūrinis pastatas jau skendėjo liepsnose, jo stogas ir perdanga buvo įgriuvę. Namo bei viduje esančio turto išgelbėti nepavyko. Laimė, ugniagesiai nuo ugnies apsaugojo 2 kitus šalia stovinčius statinius.

Apie 18.50 val. gaisras kilo Marijampolės savivaldybėje, Šventragio kaime, kol kas nenustatyto šeimininko gyvenamajame name, priblokuotame prie buvusios fermos sienos. Išdegė namų apyvokos daiktai, aprūko patalpos. Ugniagesiams vandenį teko vežioti iš už puskilometrio esančio dirbtinio vandens telkinio. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius