Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per praėjusią parą kilusius gaisrus žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 30 gaisrų ir likvidavo 20 kitų incidentų. Ugnis vakar pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę.
Ugniagesys
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Šis tragiškas gaisras pirmadienį pavakary kilo Klaipėdoje, J. Basanavičiaus gatvėje čia esančiame garažų kooperatyve ,,Šviesoforas”. Gaisro metu apdegė sofa lova, kiti namų apyvokos daiktai, apdegė mediniai garažo vartai. Gesinant gaisrą viduje buvo rastas 34 metų vyras be gyvybės požymių. Atvykę greitosios medicinos pagalbos darbuotojai konstatavo jo mirtį. Įvykis tiriamas.

Dar vieno žmogaus kūnas buvo aptiktas per gaisrą, kuris praėjusią naktį kilo Lazdijų rajono Vartų kaime S.L. sodyboje. Gaisro metu sudegė po vienu stogu buvę garažas ir ūkinis pastatas, nudegė tvarto stogas. Greta esančioje lauko virtuvėje buvo rastas, kaip manoma, nusižudžiusio 43 metų vyro kūnas. Pastatai, pirminiais duomenimis, buvo padegti. Įvykio aplinkybės taip pat nustatinėjamos.

Pirmadienį popiet Klaipėdoje, Vaivos gatvėje, užsidegė J.R. vieno aukšto gyvenamasis namas su mansarda. Per gaisrą apdegė medinės stogo konstrukcijos, durys, aprūko mansardos laiptinės sienos ir lubos.

Taip pat pirmadienį popiet Šiauliuose, Sodo gatvėje, užsiliepsnojo UAB ,,Žemės ūkio technika” bendro naudojimo didelis sandėlis. Per gaisrą nudegė dalis pastato stogo dangos ir apšiltinimo medžiagos, aprūko ir vandeniu buvo sulietos viduje esančios statybinės medžiagos ir inventorius, nuo ugnies buvo išgelbėti mūrinis priestatas ir priblokuotas mažesnis arkinis sandėlis. Gaisro priežastys tikslinamos.

Šilutės rajono Grabupėlių kaime popiet, įvykus avariniam gedimui, užsidegė elektros pastotė. Gaisro metu apdegė transformatorius ir jo jungtys.

Pirmadienį vakare Prienuose, Stadiono gatvėje, gaisras kilo A.K. bute. Per gaisrą virtuvėje užsidegė kepamas maistas keptuvėje. Iškviesti ugniagesiai per balkoną pateko į butą, užgesino gaisrą ir iš uždūminto kambario išvedė buto šeimininką.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Klaipėdoje, Girulių miške užsiliepsnojo mikroautobusas su trimis plastikinėmis taromis, kuriose buvo maždaug po toną neaiškaus degaus skysčio. Įsiplieskusi ugnis sunaikino šias talpas su skysčiu bei patį mikroautobusą. Įvykis tiriamas.

Pirmadienį Trakų rajone, Lentvaryje, iš Dzūkų gatvės esančio namo buvo išgabentos 38 statinės su cheminėmis medžiagomis. Šios medžiagos buvo aptiktos praėjusią savaitę, o Lentvario mieste, atsižvelgus į žmonių sveikatai keliamą grėsmę,  buvo paskelbtas ekstremalus įvykis. Statines išvežė rajono savivaldybės pasamdytos bendrovės darbininkai. Chemines medžiagas planuojama utilizuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius