Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 25 gaisrai ir 16 kitų incidentų, kuriuos likvidavo ugniagesiai gelbėtojai. Ugnis pirmadienį pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę.
Kylanti saulė pro gaisro dūmus
Kylanti saulė pro gaisro dūmus / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Šis tragiškas gaisras pirmadienį anksti ryte kilo Kauno rajono Kvesų kaime, kur užsidegė O.M. butas. Gaisro metu išdegė vieno kambario butas su virtuve, sudegė baldai ir namų apyvokos daiktai, o gaisravietėje buvo rastas apdegęs 79 metų moters kūnas. Iš gretimų butų buvo evakuoti 6 gyventojai. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Ugnis pirmadienį nuniokojo ir daugiau gyvenamųjų būstų. Štai popiet Vilniaus rajono Šiliškių kaime užsiliepsnojo L.P. gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė pusė pastato stogo, išdegė dalis gyvenamųjų patalpų. Kita namo pusė buvo išgelbėta. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Dar vienas gyvenamasis namas vakare degė Kazlų Rūdoje, Šilo gatvėje. Šiame dviejų aukštų pastate išdegė pirmojo aukšto kambarių apdaila, baldai ir namų apyvokos daiktai, o antrojo aukšto patalpos buvo uždūmintos. Ir šio gaisro aplinkybės tikslinamos.

Ugnis pirmadienį nusiaubė 7 ūkinius pastatus. Pirmas iš jų užsidegė anksti ryte Lazdijų rajono Kučiūnų kaime. Gaisro metu sudegė pastato stogas, perdengimas, dalis sienų ir viduje buvęs šienas.

Prieš vidurdienį užsiliepsnojo didelis sudėtinis ūkinis pastatas Alytaus rajono Giluičių kaime. Per gaisrą sudegė kluonas ir garažas, nudegė tvarto stogas, apdegė lauko virtuvės sienos.

Vakare Prienų rajono Patelviškio kaime užsiliepsnojo karkasinis ūkinis pastatas. Ugnis sunaikino šį laikiną statinį, sudegė ir 6 kiaulės, bulvės, grūdai, apdegė traktoriaus priekaba ir šienainis. Nuo ugnies buvo išsaugoti du šalia esantys pastatai. Šių gaisrų priežastys dar aiškinamos.

Dar vienas ūkinis pastatas dėl elektros instaliacijos gedimo vakare užsidegė Molėtų rajono Golbos kaime. Gaisro metu sudegė dalis šiferio stogo dangos ir perdengimas, išdegė pastato vidus.

Ugnis vakare Klaipėdoje, Drebulių gatvėje nuniokojo lengvąjį automobilį Mercedes Benz 300. Gaisro metu apdegė bagažinės apdaila, galinis sparnas ir salono galinė panelė, aprūko salonas.

O Kaišiadorių rajono Dainių kaime vakare užsidegė kombainas. Čia ugnis išdegino variklio skyrių. Šių gaisrų priežastys taip pat nustatinėjamos.

Šiomis dienomis užfiksuota ir keletas skaudžių autoavarijų, kurių pasekmes likvidavo ir ugniagesiai gelbėtojai. Štai Skuodo rajono Kulų pirmajame kaime lengvasis automobilis VW Corrado nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Gelbėtojai iš sumaitotos mašinos ištraukė du sužeistus ir vieną žuvusį jaunuolį.

Klaipėdos rajono Sausių kaime ryte buvo pastebėtas į Upytės upelį įvažiavęs visureigis Opel Frontera. Ugniagesių narai upelyje surado 66 metų vairuotojo kūną ir taip pat ištraukė į krantą automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius