Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiams teko gesinti 44 gaisrus ir atlikti 26 kitus gelbėjimo darbus. Viename gaisre žuvo žmogus, o kitame – buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šie gaisrai kilo trečiadienio rytą. Apie 5.15 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniaus rajono Šveicarų kaime užsidegė gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, iš medinio vieno aukšto su mansarda namo rūko dūmai. Dar iki ugniagesių atvykimo iš degančio pastato kaimynai ištraukė užtroškusį dūmais 46 metų vyrą. Per gaisrą viduje sudegė sofa-lova ir kilimas, pradegė medinis perdengimas ir lubos, apdegė sienos ir grindys. Nelaimės priežastys tiriamos.

Apie 7.45 val. Pagėgių savivaldybės Vilkyškių miestelyje Geležinkelio gatvėje esančiame nuosavame name, kaip manoma, nutekėjus dujoms sprogo dujų balionas. Sprogimo metu buvo sužeistas ir prispaustas vienas žmogus. Atvykę gelbėtojai išgelbėjo šį žmogų. Jam prireikė medikų pagalbos. Per sprogimą dar sugriuvo dvi lauko sienos ir perdangos, išdužo stiklai, kilo keli nedideli gaisro židiniai. Namas sugadintas nepataisomai. Įvykis taip pat tiriamas.

Dar vienas gyvenamasis namas antradienį ryte nukentėjo per gaisrą, kuris kilo Kaune, Vaisių gatvėje. Per kilusį gaisrą sudegė vieno aukšto medinis gyvenamasis namas, nudegė priblokuoto kito namo stogas, nuo karščio suskilo stiklo paketai bei sutrūko tinkas ir trečiame name. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Praėjusią naktį Vilkaviškio rajono Ramoniškių kaime užsiliepsnojo vietos ūkininko keli sublokuoti ūkiniai pastatai. Gaisro metu sudegė garažas, malkinė, stoginė, daržinė ir viduje buvusios malkos, grūdai, dyzeliniai degalai, tepalai ir kitas ūkio turtas, apdegė ir gyvenamojo namo sienos. Įvykis tiriamas.

Dar vienas ūkinis pastatas vakar popiet užsidegė Kėdainių rajono Ruosčių kaime. Per gaisrą nudegė pastato stogas, sudegė šienas ir ūkio apyvokos daiktai. Nuo gaisro buvo apsaugota malkinė ir traktoriaus priekaba. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Ūkinis pastatas naktį iš antradienio į trečiadienį liepsnojo ir Kaune, Panerių gatvėje. Per gaisrą sudegė medinė malkinė ir joje sukrautos malkos.

Ugniagesiai antradienį gesino ir tris užsidegusius automobilius. Be to, gelbėtojai iš avarijose aplamdytų automobilių išgelbėjo 3 piliečius. Anykščiuose iš į namą atsitrenkusio lengvojo automobilio BMW jie išlaisvino du jaunus vyrus, o Varėnos rajono Gudžių kaime iš apvirtusio lengvojo automobilio „Subaru Legacy“ ištraukė 39 metų moterį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius