Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelėbjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 210 gaisrų, 141 iš jų - atvirose teritorijose. Gaisrų metu vienas žmogus žuvo, o keturi gyventojai buvo traumuoti.
Ugniagesys gesina gaisrą
Ugniagesys gesina gaisrą / 15min.lt skaitytojo Eimanto G. nuotr.
Temos: 1 Statistika

Antradienį apie 21.10 val. gaisras kilo Šiauliuose, Medelyno gatvėje esančiame gyvenamajame name. Per gaisrą išdegė kambarys ir grindys, aprūko patalpos, o gaisre žuvo 54-erių metų buto šeimininkas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 19.10 val. Vilniuje, Architektų gatvės daugiabučiame name, užsidegė 14-ame aukšte esantis butas. Gaisro metu išdegė kambarys, aprūko kitos patalpos. Ugniagesiai iš buto išnešė ir medikams perdavė, apsinuodijusį dūmais, 55-erių metų šio buto gyventoją. Dėl stipraus uždūminimo ugniagesiams teko evakuoti ir 11 kitų namo gyventojų. Ir šis įvykis dar tiriamas.

Apie 18.40 val. gaisras kilo Panevėžyje, Ramygalos gatvės daugiabučio namo bute. Per gaisrą čia apdegė lova ir sekcija, aprūko patalpos, o dūmais apsinuodijęs buto šeimininkas jau be sąmonės buvo perduotas medikų globai. Gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Naktį iš antradienio į trečiadienį apie 2.10 val. Alytuje, prie Sakų gatvės, užsiliepsnojo statybininkų vagonėlis. Atskubėjus ugniagesiams, vagonėlio vidus jau degė atvira liepsna, o šalia jo rasti 2 apdegę piliečiai: 52-ejų metų moteris ir metais vyresnis vyras. Gaisro metu išdegė vagonėlio vidus, jame sukrauti įvairūs sendaikčiai -drabužiai bei skudurai.. Abu nukentėjusieji su 2-3 laipsnio kūno nudegimais buvo nuvežti į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius