Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 67 gaisrus bei atliko keturis kitus gelbėjimo darbus. Gaisrų metu vienas žmogus žuvo, o vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Trečiadienį apie 13.10 val. gaisras kilo Vilniuje, Gabijos gatvės daugiabučio namo, II-ame aukšte esančiame bute. Atskubėję ugniagesiai, iš aprūkusio buto išnešė apdegusią 82-ejų metų jo savininkę. Deja, medikai konstatavo senolės mirtį. Per gaisrą apdegė sofa-lova ir prie jos dalis kilimo, o nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 19 val. taip pat Vilniuje, Nasturtų gatvėje, užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Gesindamas gaisrą iki ugniagesių atvykimo, 39-erių metų vyras apdegė rankas ir buvo perduotas greitosios pagalbos medikams. Gaisro metu ugnis nuniokojo namo stogo konstrukcijas, apdegė palėpė. Ir šio gaisro priežastis aiškinama.

Trečiadienį ankstų rytą apie 4.10 val. gaisras kilo Anykščių rajone, Mitašūnų kaime stovėjusiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau buvo sukritęs, o medinis namas skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 6.45 val. Panevėžio rajone, Vadoklių miestelyje, Sporto gatvėje, užsidegė Panevėžio rajono savivaldybei priklausantis gyvenamasis namas. Per gaisrą išdegė namo sienos, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Apie 11.30 val. Alytaus rajone, Užupių kaime, užsiliepsnojo nemažas ūkinis pastatas. Gaisro metu supleškėjo apie 200 kv. m stogo, o pastato vidus buvo sulietas vandeniu.

Dar vienas ūkinis pastatas apie 13 val. užsidegė Kaišiadorių rajone, Vilionių kaime. Per gaisrą sudegė stogas ir perdengimas, viduje buvusios daržovės, apdegė pastato sienos, malkos bei ūkio reikmenys. Laimė, ugniagesiams pavyko išsaugoti šalia stovinčius gyvenamąjį namą ir ūkinį pastatą. Šių gaisrų aplinkybės aiškinamos.

Apie 11.55 val. gaisras kilo Vilniuje, Gurių sodų 25-ojoje gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, mūrinio pastato stogas ir medinė mansarda jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė ir buvo nuardytas namo stogas, išdegė mansardos vidus, pradegė perdengimas, aprūko patalpos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį po vidurnakčio toje pačioje sodų bendrijoje, tik kitoje gatvėje, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko sodo namelis. Per gaisrą apdegė pastato stogas, išdegė vidus, sudegė namų apyvokos daiktai. Ir šių gaisrų aplinkybės dar tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius