Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 14 gaisrų bei atliko 12 kitų gelbėjimo darbų. Deja, viename gaisre žuvo žmogus.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 18.15 val. Plungės rajone, Papievių kaime, užsiliepsnojo lauko virtuvė. Dar tebevykstant į įvykio vietą, ugniagesiai iš policijos gavo pranešimą, jog gesindami degantį pastatą, gyventojai jo viduje, lovoje, rado gaisre žuvusios 60-metės moters kūną. Gaisro metu apdegė lova, dalis medinio pastato sienos ir lubų, aprūko vidus. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Ketvirtadienį ryte apie 7.10 val. gaisras kilo Vilkaviškio rajone, Sūdavos kaime stovinčiame ūkiniame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas su dviem priestatais jau degė atvira liepsna. Per gaisrą supleškėjo pastato stogas ir jo konstrukcijos, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Laimė, abu priestatus bei šalia esančius kitą medinį pastatą ir garažą ugniagesiams pavyko išgelbėti. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 10.50 val. gaisras kilo Klaipėdoje, Sausio 15-osios gatvėje esančioje, individualiai įmonei priklausančioje skalbykloje. Gaisro metu viduje apdegė ir buvo nuardyta plastikinė lubų apdaila bei dalis stogo konstrukcijų, išsilydė elektros laidų izoliacija. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo bei jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 21.20 val. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, užsiliepsnojo automobilis Citroen Xsara. Ugnis nuniokojo mašinos variklio skyrių, o gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius