-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praktiškas vagis: paėmė ir banko kortelę, ir metalo žirkles

Policija informuoja apie savaitgalio vagystes Lietuvos miestuose bei kaimuose.
Vagišius per gruodį Klaipėdoje apvogė tris butus.
Spynos ir spynelės nuo vagių apsaugo ne visada.

Kaip sekmadienį praneša Marijampolės apskrities VPK, vakar apie 19.30 val. Vilkaviškio rajono Bartninkų seniūnijos Vartų kaimo gyventojas R.N., sugrįžęs į namus, pastebėjo, kad sulaužius durų staktą įsibrauta į namą ir virtuvėje iš ten buvusios rankinės pavogtos dvi banko Swedbank mokėjimo kortelės. Praktiškas ilgapirštis nepamiršo užsukti ir į katilinę, iš kur pavogtos žirklės metalui kirpti. Žala – 240 litų.

Savo ruožtu K.V., gimusi 1978 m., Panevėžio apskrities policijai pranešė, kad šeštadienį 10.30 val. atvykusi į garažą, esantį Pievų g., rado praviras garažo duris. Pavogta: 2 dviračiai, guminė valtis, 2 automobilinės magnetolos, perforatorius, orinis šautuvas, 3 miegmaišiai, 2 palapinės, siurblys. Nuostolis tikslinamas.

V.Š., gimusi 1962 m., gyvenanti Palangos g. Panevėžyje, policijai pranešė, kad šeštadienį 23.30 val. grįžusi į namus rado pravirą kambario langą, viduje suverstus daiktus. Pavogti 2 kompiuteriai. Nuostolis – 5700 litų.

Panevėžio rajono gyventojas J.V., gimęs 1952 m., gyvenantis Miežiškiuose, pranešė, kad grįžęs į namus rado pravirą virtuvės langą, viduje suverstus daiktus. Pavogta navigacinė sistema, eletrinis virdulys, elektrinė keptuvė, aukso dirbiniai, piliečio pasas, banko kortelės. Nuostolis tikslinamas.

Kita to paties kaimo gyventoja A.C., gimusi 1964 m., pasiskundė, jog tą patį šeštadienio vakarą 22.20 val. grįžusi į namus rado išlaužtas verandos duris. Pavogtas nešiojamas kompiuteris, virtuvinis kombainas, 2 patalynės komplektai, 24 vnt. stalo įrankių rinkinys. Bendras nuostolis tikslinamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius