Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prastai apšviestos Kauno gatvės pareikalavo dar vienos aukos: mirė perėjoje partrenktas vyras

Tamsus paros metas Kauno gatvėse ir toliau renka savo aukas. Ketvirtadienį apie 21 val. Kauno Kovo 11-osios g. nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas 54-erių metų vyras. Jis neišgyveno.
Kauno Kovo 11-osios gatvėje partrenktas vyras neišgyveno
Kauno Kovo 11-osios gatvėje partrenktas vyras neišgyveno / „Kur stovi policija Kaune“ paskyros nuotr.

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, spalio 27 d. 20.45 val. Kauno Kovo 11-osios g. automobilis „VW Passat“, vairuojamas 21-rių m. vyro, važiuodamas kryptimi nuo V.Krėvės pr. link Taikos pr., nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė ja ėjusį 54 m. pėsčiąjį.

Įvykio liudininkai teigė, jog pasitaikė ir tokių vairuotojų, kurie vos nepervažiavo ant kelio gulinčio sužeistojo.

Avarijos metu vyras patyrė daugybinius kūno sužalojimus, dėl kurių buvo pristatytas į Kauno klinikų reanimacijos skyrių. Deja, medikų kova dėl jo gyvybės buvo pralaimėta. 23.05 val. pranešta, jog sužeistas pėsčiasis neišgyveno.

15min primena, jog šią savaitę Kauno gatvėse buvo partrenktas ne vienas pėsčiasis.

Ankstų spalio 25-osios rytą apie 5.40 val. Kauno K.Baršausko g. blaivaus 26-rių metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Previa“ partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusias dvi moteris. Viena jų po apžiūros paleista į namus, kita buvo paguldyta į ligoninę.

Tos pačios dienos vakarą, prieš vidurnaktį, įvyko dar viena skaudi avarija: Kauno Baltijos g., pėsčiųjų perėjoje, „VW Passat“ buvo partrenkta praeityje skandalais pagarsėjusi dainininkė Erika Škudzinskienė, visiems geriau žinoma kaip Erika Lisauskienė. Jaunas „VW Passat“ vairuotojas taip pat guodėsi, jog nematė pėsčiosios. Partrenktosios būklė vis dar sunki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius