Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pravieniškių 3-iuosius pataisos namuose sulaikytas didelis kiekis draudžiamų daiktų

2010 m. rugpjūčio 31 d., apie 11.20 val., į Pravieniškių 3-iuosius pataisos namus iš miško pusės, savadarbės patrankos pagalba, buvo įšautas didelis kiekis nuteistiesiems draudžiamų turėti daiktų.
Sulaikyti daiktai
Sulaikyti daiktai / Pareigūnų nuotr.

Kalėjimų departamento išplatintame pranešime spaudai tieigiama, kad pareigūnams apžiūrėjus drausmės grupės nuteistųjų būrio teritoriją buvo rasti trys paketai, kuriuose buvo net 16 mobiliojo ryšio telefonų, 1 švirkštas, 1 mobilaus ryšio telefono kroviklis, 5 mobilaus ryšio telefonų kroviklių antgaliai, laisvųjų rankų įranga, 2 paketėliai su šviesios spalvos neaiškios kilmės medžiaga.

Per rugpjūčio mėnesį buvo net 10 bandymų į Pravieniškių 3-iųjų pataisos namų teritoriją savadarbio įtaiso pagalba „įšauti“ nuteistiesiems draudžiamų turėti daiktų. Pareigūnai jų metu užkardė net 33 mobiliųjų telefonų patekimą į nuteistųjų rankas.

Iš viso 2010 metais (iki rugsėjo 1 d.) budrūs Pravieniškių 3–iųjų pataisos namų pareigūnai iš nuteistųjų arba bandant jiems perduoti paėmė 256 mobiliuosius telefonus, užkardė 39 bandymus permesti ar „įšauti“ draudžiamus jiems turėti daiktus.

Kalėjimų departamento 2010 m. rugsėjo 1 d. duomenimis, Pravieniškių 3-iuosiuose pataisos namuose bausmę atlieka 551 nuteistasis, pirmą kartą teistas laisvės atėmimo bausme už sunkius ir labai sunkius nusikaltimus bei 55 nuteistieji arešto bausme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius