Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie „Kauno Akropolio“ – avarija

Ketvirtadienį Kaune, netoli pramogų ir prekybos centro „Akropolis“, įvykusioje avarijoje sužalota vairuotoja. Pirminiais duomenimis, eismo įvykį sukėlė pagrindiniu keliu važiavusios mašinos nepraleidęs kaunietis, išsukęs iš šalutinės gatvės.
Avarija netoli "Kauno Akropolio"
Avarija netoli "Kauno Akropolio" / Skaitytojo Remigijaus nuotr.

Apie šią avariją jau pranešė 15min.lt skaitytojas Remigijus. Pasak jo, ketvirtadienį, apie 9.20 val., Kaunakiemio ir Karo ligoninės gatvių sankirtoje susidūrė du automobiliai Volvo 440 ir Audi Coupe.  Įvykio liudininku tapęs vyras pranešė, jog avarijoje yra sužeistųjų.

Skaitytojo pateiktus faktus 15min.lt patvirtino Kauno kelių policija. Pasak Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus viršininko Gedimino Savickio, iš Karo ligoninės gatvės sukdamas į kairę vairuotojas nepraleido pagrindiniu keliu važiavusios mašinos, vairuojamos moters. Susidūrimo metu nestipriai apgadintos abi transporto priemonės. Susižalojo ir vieno iš automobilių vairuotoja.

Kelių policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius