Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 20 /18:47

Prie Lazdynų tilto susidūrė 4 automobiliai: aplinkkelyje buvo milžiniška spūstis

Sostinėje ketvirtadienį vakarinio piko metu įvykio masinė avarija, trumpam apsunkinusi gyvenimą ir šimtams kitų eismo dalyvių. Tačiau transporto priemonės iš judrios Oslo gatvės buvo patrauktos į degalinės teritoriją, tad važiavimo sąlygos maždaug per pusvalandį vėl tapo normalios.
Įvykio Tūkstantmečio gatvėje vietoje
Asociatyvi iliustracija: Tūkstantmečio gatvėje / 15min skaitytojo Viliaus nuotr.

Šiandien 17.53 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Oslo g. važiuojant nuo Savanorių pr., pravažiavus Lazdynų tiltą susidūrė 4 lengvieji automobiliai.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, rašoma BPC Vilniaus skyriaus vyresniosios specialistės ketvirtadienį paviešintame pranešime.

15min šaltiniai pranešė, kad Tūkstantmečio gatvėje dėl šios masinės avarijos susidarė milžiniška spūstis – transporto eilė aplinkkelyje buvo nusidriekusi maždaug nuo prekybos centro „Ikea“.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyryje 15min sužinojo, kad į masinės avarijos vietą greitosios pagalbos ekipažo siųsti neprireikė – niekas iš vairuotojų ar keleivių sveikata po įvykio nesiskundė.

Pareigūnai įvertino avariją kaip techninį eismo įvykį.

Jo kaltininkas yra aiškus ir savo atsakomybės neneigia, todėl vairuotojams leista patiems užpildyti eismo įvykio deklaraciją. Tai vairuotojai padarė Laisvės prospekto pradžioje esančioje degalinėje, netrukdydami eismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius