Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Ramoniškių punkto nerimsta į Rusiją besiveržiantys pažeidėjai

Pasienyje su Rusija veikiančiame Ramoniškių punkte antradienį pasieniečiai sulaikė dar keturis vairuotojus, kurie įžūliai aplenkdami laukiančiųjų išvykti į Rusiją eilę bandė patekti į punkto teritoriją.
Stop. Kontrolė
Stop. Kontrolė / VSAT nuotr.

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba, 67 m. Kauno rajono gyventojas automobiliu Audi 100 į punkto teritoriją įvažiavo aplenkdamas kitų vairuotojų eilę ir kirsdamas ištisinę kelio juostą.

Jam pasieniečiai pradėjo administracinių bylų teisenas už kelio ženklų reikalavimų nesilaikymą ir Pasienio kontrolės punktų veiklos taisyklių pažeidimą.

Aplenkdami eilėje stovėjusias transporto priemones į Ramoniškių punkto teritoriją automobiliais Volkswagen Passat prasibrauti bandė ir du jurbarkiškiai – 20-metis ir 21-erių. Įžūlumo nestokojo ir 28-erių Tauragės rajono gyventojas, Volkswagen Passat automobiliu norėjęs nelaukdamas eilėje patekti į Rusiją. Šiai trijulei pasieniečiai irgi pradėjo administracinių bylų teisenas už Pasienio kontrolės punktų veiklos taisyklių pažeidimus.

Nedrausmingiems vairuotojams įteikti šaukimai atvykti į Rociškių užkardą bylų nagrinėjimui.

Pirmadienį pasieniečiai taip sudrausmino septynis vairuotojus, kurie keldami eilėje stovinčiųjų nepasitenkinimą ir juos aplenkdami bandė patekti į Ramoniškių punktą.

Aistras prie šio punkto dažniausiai kelia į Kaliningrado sritį atsivežti pigesnio kuro besiveržiantys vairuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius