Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie vairo miręs sunkvežimio vairuotojas Ukmergėje taranavo sieną (video)

Duoną į „Maximos“ parduotuvę vežusio vilniečio mirties aplinkybes tiria policija.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / vilkmerge.lt nuotr.

Pirmadienį ryte prieš 7 val., važiuodamas krovininiu automobiliu, mirė jo vairuotojas. Prekes priiminėję „Maximos“ darbuotojai pasakojo, kad išgirdę triukšmą, išbėgo į lauką ir pamatė išverstą plytų mūro sieną.

Kaip pranešė portalas vilkmerge.lt, nelaimė įvyko Ukmergėje, Anykščių gatvėje esančios parduotuvės „Maxima“ kieme. Į prekybos centrą vairuotojas automobiliu Mercedes-Benz 815 Atego vežė bendrovės „Vilniaus duona“ produkciją.

Vairuotojas blogai pasijuto netoli iškrovimo vietos. Prekes priiminėję „Maximos“ darbuotojai pasakojo, kad išgirdę triukšmą, išbėgo į lauką ir pamatė išverstą plytų mūro sieną, už jos į įmonės „Ukmergės šiluma“ garažo sieną atsitrenkusį krovininį automobilį. Pribėgę pamatė, kad prie automobilio vairo sėdi sukniubęs žmogus.

Prekybos centro darbuotojai iškvietė greitąją pagalbą ir ugniagesius gelbėtojus, nes niekaip nepavyko atidaryti užsitrenkusių automobilio durų. Patekę į automobilio saloną medikai nustatė, kad vairuotojas miręs. Krovininį automobilį vairavo 58 metų įmonės „Lerotėja“ darbuotojas vilnietis J.A.

Policija mirties priežasčiai nustatyti pradėjo ikiteisminį tyrimą.

VIDEO: vilkmerge.lt Mirė vairuodamas krovininį automobilį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius