Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš savaitgalį – žiaurūs išpuoliai visoje Lietuvoje

Policija praneša apie ginkluotų plėšimų ir užpuolimų atvejus.
Žaliaskarę atlydėjo policija.
Policijai Lietuvoje darbo netrūksta. / G.Kubiliūtės nuotr.

Penktadienio vakarą, 18.30 val. Vilniaus rajono Kalvelių kaime, prie parduotuvės Vilniaus gatvėje vyriškis peiliu sužalojo R.P. (gim. 1981 m.), kuris dėl pjautinės žaizdos kakle paguldytas į ligoninę.Jaunam panevėžiečiui supjaustytas riešas, perdurta krūtinė ir sėdmenys, sulaužyta nosis.

Policijos departamentas taip pat pranešė, jog apie 17 val. Šiauliuose, Lieporių gatvėje į J.V. (gim. 1930 m.) butą, savininkei atidarius duris, įsibrovė iš matymo pažįstamas vyriškis, kuris grasindamas peiliu ją sumušė bei pagrobė 2300 litų. Nukentėjusioji dėl galvos smegenų sukrėtimo paguldyta į ligoninę. Įtariamasis neblaivus (2.13 promilės alkoholio) R.B. (gim. 1959 m.) uždarytas į areštinę.

Penktadienį lygiai vidurdienį Panevėžyje, Liepų alėjoje, į A.L. (gim. 1928 m.) butą, savininkei atidarius duris, užėjo iš matymo pažįstamas vyriškis, kurie grasindami peiliu pagrobė mobiliojo ryšio telefoną Samsung SGHX 300 su SIM kortele „Labas“. Materialinis nuostolis – 210 litų.

Be to, registruotas Panevėžio rajono komisariato Viešosios tvarkos skyriaus tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad vieną šio mėnesio vakarą į Panevėžio apskrities ligoninės priėmimo skyrių, kreipėsi O. Š. (gim. 1988 m.), gyvenantis Panevėžyje, Smėlynės gatvėje, kuriam nustatyta kairio riešo pjautinė, dešinės krūtinės ląstos pusės ir kairio sėdmens durtinės žaizdos bei nosies kaulo lūžis. Nelaimėlis išleistas gydytis į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius