Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prodiuseris Daugėla teisiamas už pasipriešinimą policijos pareigūnams (atnaujinta 11.05 val.)

Ne tik tiesioginiu darbu, bet ir plačiai nuskambėjusia avarija išgarsėjęs Gytis Daugėla trečiadienio rytą išvengė teismo.
Automobilio Lexus vairuotojas
Automobilio „Lexus“ vairuotojas policijos mašinoje bandė slėptis nuo fotografo. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Paaiškėjo, kad 44 metų G.Daugėlai iškelta administracinė byla dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams.Įtariama, jog prodiuseris iškoliojo policininkus necenzūriniais žodžiais, bandė vienam iš jų įspirti, netgi mėgino pasprukti.

Posėdžio salės, kur šįryt turėjo vykti šios bylos nagrinėjimas, durys 9 val. buvo užrakintos. Žurnalistams ėmus belstis, teisėjas Olegas Zaicevas duris atrakino ir pranešė, jog G.Daugėlos byla atidėta iki balandžio 21 dienos. Priežastis – prodiuserį ginantis advokatas pranešė, kad trečiadienį į teismą atvykti negalės.

15min.lt primena, kad G.Daugėla prisivirė rūpesčių penktadienio, kovo 13-osios, vakarą, kai jo vairuojamas prabangus visureigis Lexus sostinėje Nemenčinės plento pradžioje gatvėje rėžėsi į Audi, sustojusią ties pėsčiųjų perėja praleisti žmonių. Nuo smūgio Audi šoktelėjo pirmyn ir nubloškė dvi merginas bei vaikiną.

Prodiuseris įvykio vietoje kategoriškai atsisakė pasitikrinti blaivumą.

Avarijos vietoje G.Daugėla elgėsi santūriai. Tačiau, naujienų portalo 15min.lt žiniomis, G.Daugėla galėjo siautėti, kai buvo vežamas iš avarijos vietos į Vilniaus priklausomybės ligų centrą Gerosios Vilties gatvėje. Kelių pareigūnų raportuose atsispindi, jog pakeliui prodiuseris iškoliojo policininkus necenzūriniais žodžiais, bandė vienam iš jų įspirti, taip pat mėgino pasprukti. Pareigūnai G.Daugėlą sutramdė uždėję jam antrankius. Medikų nurodymu į alkoholio tikrintuvą prodiuseris pūsti taip pat atsisakė.

G.Daugėla – žinomas muzikos prodiuseris, bendrovės „Tikra produkcija“ vadovas, prisidėjęs kuriant roko operas „Meilė ir mirtis Veronoje“, „Tadas Blinda“, miuziklą „Velnio nuotaka“.

Su Arūnu Valinsku jie buvo kompanionai rengiant prestižinius „Bravo" apdovanojimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius