Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prokurorai nutraukė Selo Egidijaus Dragūno bylą dėl konflikto su Svetlana Pronina

Teigiama, jog ikiteisminio tyrimo metu buvo nustatyta, kad incidento viename Vilniaus naktiniame klube metu nebuvo sutrikdyta viešoji tvarka, nes daugelis žmonių net nematė konflikto. Advokatė gali skųsti prokurorų sprendimą arba kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka.
S.Pronina
S.Pronina / „Scanpix“ nuotr.

Ikiteisminį tyrimą kontroliavusi Vilniaus miesto apylinkės prokuratūros prokurorė Valentina Strokinienė pirmadienį patvirtino, kad prokuratūra nutraukė baudžiamąją bylą dėl viešosios tvarkos pažeidimo Egidijui Dragūnui, kai jis esą galimai sužalojo advokatę Svetlaną Proniną.

Pasak prokurorės, nutraukus bylą S.Proninai pasiūlyta kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo, rašo delfi.lt.

Ikiteisminio tyrimo metu nebuvo nustatyta, kad incidento viename Vilniaus naktiniame klube metu buvo sutrikdyta viešoji tvarka, nes daugelis žmonių net nematė konflikto. Pareigūnai nustatė, kad tarp dainininko ir advokatės įvyko tik asmeninio pobūdžio konfliktas.

„Komentuoti tikrai nieko negaliu, nes neskaičiau. Esu užsienyje“, – pokalbį su 15min.lt žurnalistu apie šio pirmadienio naujienas iš prokuratūros skubėjo baigti žinoma teisininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius