Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pūstapėdžių ūkininkui – dideli nemalonumai dėl pigaus dyzelino

Iš Rusijos Federacijos piliečio pirktus degalus pareigūnai rado ūkininko dirbtuvėse.
Kontrabandinis dyzelinas
Asociatyvinė iliustracija: kontrabandinis dyzelinas / MKT nuotr.

Vilkaviškio policijos komisariato pareigūnai šių metų liepos 4 d., bendradarbiaudami su Valstybinės darbo inspekcijos Kauno teritorinio skyriaus pareigūnais, atliko patikrinimą ir Pūstapėdžių kaimo (Vilkaviškio r. sav. Šeimenos sen.) ūkininkui R.Ž. priklausančiose dirbtuvėse rado tris plastikines talpas, kuriose buvo įvairūs kiekiai nežymėtų, galimai kontrabandinių, dyzelinių degalų. Apžiūrėjus talpas nustatyta, kad bendras degalų kiekis galėtų būti apie 600 litrų.

Dviejose talpose buvo prijungtas išpylimo mechanizmas (guminės žarnos, siurbliai, filtras, skaitliukai ir degalų išpylimo pistoletas).

Ūkininkas pripažino, kad dyzelinas ir jo perpumpavimo įranga priklauso jam, degalus įsigijęs iš kažkokio Rusijos Federacijos piliečio.

Trys talpos su dyzeliniais degalais bei minėta įranga buvo pristatyta į Vilkaviškio r. PK saugojimui ir tikslaus dyzelino kiekio nustatymui.

Pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal LR ATPK 163(2) str., antradienį informuoja Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariato atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius