Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 18 /08:47

Radviliškio rajone į karinį sunkvežimį rėžėsi girto jaunuolio vairuojamas lengvasis automobilis

Pirmadienio rytą per susidūrimą su kariniu sunkvežimiu nukentėjo devyni žmonės.
Įvykio vieta
Įvykio vieta / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Nelaimė įvyko apie 4.20 val. kelio Šiauliai–Radviliškis 16-ajame kilometre, BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje.

Pirminiais duomenimis, automobilis „Opel Vectra“ susidūrė su kariniu automobiliu „Mercedes Unimog“. Pastaruoju į mokymus Nemenčinėje, Vilniaus rajone, vyko aštuoni kariai savanoriai.

23 metų automobilio vairuotojui nustatytas 1,64 promilės girtumas

Greitosios medicinos pagalbos automobiliai į gydymo įstaigą išvežė visus aštuonis sunkvežimiu vykusius karius ir „Opel Vectra“ vairuotoją. Kaip informavo Krašto apsaugos ministerija, įvairių sužalojimų patyrė visi karinio automobilio keleiviai, visi jie išvežti į Šiaulių ir Radviliškio ligonines.

Radviliškio policijos atstovės Rasos Stasiulaitienės teigimu, lengvasis automobilis trenkėsi į karinį sunkvežimį. 23 metų jo vairuotojui iš Šiaulių nustatytas 1,64 promilės girtumas.

KAM duomenimis, du kariai išleisti gydytis namie, vienas pirmadienio rytą vis dar operuojamas.

Papildyta antradienį: Policijos departamento antradienį paviešintoje svarbiausių praėjusios paros įvykių suvestinėje užfiksuota, kad gegužės 18 d. apie 4 val. 20 min. Radviliškio r., kelio Panevėžys–Šiauliai 63-ame km, į Lietuvos kariuomenės sunkvežimio „Mercedes-Benz Unimog“, kurį vairavo 22-ejų metų Lietuvos krašto apsaugos savanorių pajėgų 6-osios rinktinės 605 pėstininkų kuopos 1-ojo būrio 1-ojo skyriaus vadas I.G., galą atsitrenkė ta pačia kryptimi važiavęs automobilis „Opel Vectra“, kurį vairavo neblaivus (1,64 prom. alkoholio) 23-ejų metų jaunuolis.

Eismo įvykio metu sužaloti sunkvežimio „Mercedes“ vairuotojas, kuris dėl galvos sumušimo ir rankos riešo lūžio paguldytas į ligoninę, bei sunkvežimyje važiavę Lietuvos kariuomenės Šiaulių savanoriškosios krašto apsaugos tarnybos savanoriai: 22-ejų metų, 23-ejų metų ir 24-erių metų jaunuoliai, 20-metė ir 24-erių metų merginos, kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę, bei 20-metis jaunuolis ir 29-erių metų vyras, kurie, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Automobilio „Opel“ vairuotojas dėl galvos sužalojimo ir kaklo slankstelio lūžio, suteikus medicinos pagalbą, uždarytas į Šiaulių apskr. VPK Radviliškio r. PK ilgalaikio sulaikymo patalpas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius