Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radviliškyje žuvo į apleistą šulinį įkritusi devynmetė

Rytą į mokyklą išleidus devynerių metukų dukrą, Radviliškio rajono Žeimių kaimo daugiavaikė motina nenujautė dukrelę matanti paskutinį kartą. Mergytė rytą į mokyklą išėjo viena, mat skirtingai, nei kitiems šeimos vaikams, jai nereikėjo į pirmą pamoką, savo naujienų tinklalapyje skelbia TV3 žinios.
Žvakutė
Žvakutė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Pasak TV3, mažylė, ko gero, trumpindama kelią į mokyklą, ėjo per laukus. Čia vaikas įkrito į nesaugiai pridengtą šulinuką. Nesulaukę kartu su kitais iš mokyklos grįžtančios mažylės, artimieji patys ėmėsi paieškų. Baisiausi įtarimai pasitvirtino.

Pasirodo, visas kaimas gerai žinojo apie laukuose pavojų keliantį šulinį. Šiuo metu neaišku, kas atsakys už tai, kad dėl aplaidumo žuvo vaikas, mat šulinys niekam nepriklauso. Esą seniau juo naudojosi ryšininkai, pastaraisiais metais vietos gyventojai nėra matę, kad kas čia atvyktų ir dirbtų.

Šulinys kėlė grėsmę ne tik vaikams, mat yra gal 2 metrų gylio, vandens jame - gal metras. Mergytė galėjo įkritusi ne nuskęsti, o per kelias valandas  mirtinai sušalti.

Panašių atvejų, kai vaikai įkrenta į blogai uždengtus kanalizacijos šulinius Šiaulių krašte yra buvę ir daugiau. Visada atsitinka panašiai - šulinys būna uždengtas, tačiau netvirtai, ant vienos dangčio pusės atsistoję vaikai jį nusveria ir įkrenta į šulinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius