-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radži gerbėja išsireikalavo, kad maestro Juozapaitis vėl būtų tampomas po teismus (atnaujinta 15.52 val.)

Antradienį byla dėl grasinamos trumposios žinutės Vytautui Juozapaičiui iš esmės nepasistūmėjo, tačiau Vilniaus apygardos teismas parodė ryžtą toliau narplioti šią istoriją.
Raisa Šarkienė
R.Šarkienė teisme / S.Chadasevičiaus/15min.lt nuotr.

Kaip žinoma, atlikėjo Radži gerbėja Raisa Šarkienė yra nuteista už grasinamo pobūdžio trumposios žinutės parašymą V.Juozapaičiui. Tačiau moteris nesutinka su pirmosios instancijos teismo nuosprendžiu ir ieško teisybės aukštesniajame Vilniaus apygardos teisme.

R.Šarkienės pozicija – esą visai ne ji rašė mirtimi alsuojančią žinutę, o policija neva sukurpė bylą.

Antradienį Vilniaus apygardos teisme R.Šarkienė su savo advokato pagalba pasiekė, kad šioje istorijoje nukentėjusiuoju pripažintas maestro vėl būtų kviečiamas duoti parodymus ir prisiminti visus košmariškus išgyvenimus.

Byloje dalyvaujantis prokuroras šiandien teisėjų kolegijai aiškino, kad „faktinės aplinkybės, kurios įmanoma, šioje byloje jau yra nustatytos. Kitaip tariant, prokuratūros atstovas siūlė neberinkti ir nebetirti įrodymų, o tik teisėjams juos įvertinti.

Prokuroras priminė, kad V.Juozapaitis jau ne sykį davė parodymus, be to, išsamiai visiems apibūdino, kokius išgyvenimus patyrė dėl telefonu gautų grasinimų.

Panašiai teismui aiškino ir V.Juozapaičio interesams šioje byloje atstovaujanti advokatė. „Nukentėjusysis dalyvavo visuose posėdžiuose, davė išsamius paaiškinimus“, – apie savo klientą V.Juozapaitį kalbėjo teisininkė.

Savo ruožtu R.Šarkienės gynėjas teismo dar paprašė, kad būtų skirta SMS turinio ekspertizė. Jo supratimu, žinutė turi tam tikrą braižą ir ne kiekvienas žmogus sugebėtojų ją būtent tokią suraityti. Advokatas prasitarė, kad skandalingoji trumpoji žinutė jam kvepia kriminaliniu žargonu.

Šalims išsakius savo pageidavimus, kolegijos teisėjų trejetas bandė čia pat pasitarti, kaip būtų teisinga toliau elgtis. Tačiau netrukus Temidės tarnai paskelbė, kad byloje paprasčiausiai padarys pertrauką iki liepos 14 dienos. Iki to laiko bus galima išsiaiškinti kai kuriuos dalykus bei pagalvoti, tenkinti ar atmesti prašymus. Tačiau V.Juozapaičio iškvietimui į teismą, kaip minėta, teisėjai jau šiandien paskelbė pritariantys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius