Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Senolis šaliku smaugė 16-metę anūkę, girta mama primušta ir palikta be 4 vaikų

Dėl smurto artimoje aplinkoje policija pradėjo kelis tyrimus, nukentėjo vaikai.
Smurtas
Smurtas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Policija penktadienį pradėjo kelis ikiteisminius tyrimus dėl smurto artimoje aplinkoje, nuo artimųjų smurto nukentėjo ir vaikai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, penktadienį gautas pranešimas, kad prieš kelias dienas Šilutės rajone, Ramučių kaime, namuose, vyras (gimęs 1947 metais) tampė už plaukų bei suėmęs už šaliko smaugė globojamą nepilnametę anūkę (gimusią 2000 metais).

Ramučių kaime, namuose, vyriškis (gimęs 1947 metais) tampė už plaukų bei suėmęs už šaliko smaugė globojamą nepilnametę anūkę.

Ketvirtadienio vakarą Kaune, Baltų prospekte, namuose, konflikto metu, vyras (gimęs 1978 metais) rankomis sugriebė už kaklo ir pakratė mažametį sūnų (gimusį 2005 metais), sukeldamas jam fizinį skausmą. Mažametis laikinai globai pristatytas į vaiko gerovės centrą.

Plungės rajone penktadienio vakarą, Aleksandravo kaime, namuose, neblaivus (2,33 prom. alkoholio) vyras (gimęs 1978 metais) smurtavo prieš neblaivią (2,63 prom. alkoholio) sugyventinę (gimusią 1985 metais). Konflikto metu vaikų kambaryje nebuvo, tačiau nustačius motinai girtumą keturi mažamečiai vaikai (gimę 2002, 2003, 2003 ir 2008 metais) perduoti kaimynės globai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Vilkaviškio rajone Kybartuose, namuose, neblaivus (2,69 prom. alkoholio) vyras (gimęs 1969 metais) mažamečio vaiko (gimusio 2008 metais) akivaizdoje tampė už plaukų, sudavė keturis kartus sutuoktinei (gimusiai 1975 metais) kumščiu į nugarą, bei įdrėskė veidą. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Taip pat penktadienį Pasvalio rajone Pervalkų kaime, namuose, neblaivus (0,52 prom.) vyras (gimęs 1974 metais) grasindamas užmušti, suėmė rankomis ir suspaudė nepilnamečiui sūnui (gimusiam 2003 metais) galvą. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius