Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raseinių rajone ūkininką pražudė neaiškios kilmės sprogimas

Raseinių rajono Daugėliškių kaime 66-erių metų ūkininkas Mykolas L. žuvo dėl neaiškios kilmės sprogimo, kuris mirtinai sužeidė jo krūtinę ir apdegino veidą. Incidentas įvyko angare, kuriame ūkininkas buvo įsirengęs dirbtuves.
Sprogimas Afganistano kalnuose
Sprogimas Afganistano kalnuose / Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Temos: 1 Sprogimas

Pirmadienio pavakarę, apie 16 val. 20 min. ūkininko kieme esančiame angare sugriaudėjo sprogimas. Pirmoji sprogimą išgirdo žuvusiojo žmona, kuri, įpuolusi į angarą, rado savo vyrą su smarkiai sužalota krūtine ir apdegusiu veidu.

Į nelaimės vietą atskubėję medikai nelaimėliui jau negalėjo padėti. Raseinių rajono policijos pareigūnai dėl neįprasto sprogimo kreipėsi pagalbos į Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojus. Specialistai nerado sprogstamųjų prietaisų, o ūkininką pražudžiusias sprogusio daikto liekanas perdavė ekspertams.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kuriuo pareigūnai tikisi išsiaiškinti nelaimės priežastis. Yra žinoma, kad ūkininkas užsiėmė žuvininkyste – karpių auginimu. Pareigūnai dar negali pasakyti tikslios sprogimo priežasties, tačiau akivaizdu, kad vyro gyvybę pasiglemžė po sprogimo į jo krūtinę susmigusios nežinomo įtaiso detalės. Akivaizdu ir tai, kad įtaise buvo sprogių ar degių medžiagų. Sprogimo būta gana stipraus, nes kitos nežinomo įtaiso detalės gerokai apgadino angaro stogą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius