Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reidai Panevėžio apskrityje: pedalus mina neblaivūs dviratininkai

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro pareigūnai, tęsdami rugsėjį pradėtus prevencinius saugaus eismo užtikrinimo reidus, apskrityje spalio 11-12 dienomis tikrino vairuotojų blaivumą, stebėjo, kaip pėstieji, dviratininkai laikosi Kelių eismo taisyklių (toliau – KET) reikalavimų. Pareigūnai patikrino 548 vairuotojus, išaiškino 17 pažeidimų.
Reido akimirka
Reido akimirka / Panevėžio apskrities VPK nuotr.

Vienas lengvojo automobilio vairuotojas buvo neblaivus, vienas automobilio vairuotojas neturėjo teisių, vienas mopedo vairuotojas ne tik vairavo be teisių, bet neturėjo ir privalomojo draudimo, vienas vairuotojas važiavo automobiliu, neperėjusiu valstybinės techninės apžiūros.

Nustatyti 4 kitų KET pažeidimai (vienas vairuotojų vairavo automobilį, kurio priekiniuose žibintuose panaudotas motorinės transporto priemonės gamintojo nenumatytas šviesos šaltinis, todėl šiai transporto priemonei panaikintas techninės apžiūros galiojimas), 9 neblaivūs dviratininkai (6 iš jų nustatytas lengvas, 3 – vidutinis girtumai). Dar 8 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet jų girtumas leistinos normos neviršijo.

Panevėžio apskrities policija primena, kad apskrityje dažnai neblaivūs dviratininkai tampa ne tik eismo įvykių priežastimi, bet ir patys žūva ar būna sužalojami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius