Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 17 /19:35

Rokiškio rajone rastas negyvas karys, įtariama, kad jį partrenkė automobilis

Pirmadienį apie 3 val. ryto šalia kelio Biržai–Rokiškis, netoli Pandėlio (Rokiškio r.), rastas miręs karys, Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) savanoris jaunesnysis eilinis Dovydas Š., pranešė Lietuvos kariuomenės vado atstovas spaudai.
Žvakutė
Žvakutė / Photos.com

Kaip rašoma pranešime, kario kūnas rastas netoli jo namų Pandėlio seniūnijoje. Rastas karys vilkėjo tarnybine lauko uniforma.

Birželio 15–16 d. karys-savanoris dalyvavo karinėse pratybose. Žinoma, kad pratyboms pasibaigus, sekmadienį jis iš karinio dalinio Kupiškyje išvyko į autobusų stotį, planavo vykti namo.

Kario mirties  aplinkybes aiškinasi Lietuvos policija.

Jaunesnysis eil. Dovydas Š., 21 m., nuo praėjusių metų tarnavo Lietuvos kariuomenės KASP Vyčio apygardos 5-ojo rinktinėje.

Lietuvos kariuomenės ir Krašto apsaugos savanorių pajėgų vadovybė ir tarnybos draugai reiškia nuoširdžią užuojautą žuvusio kario artimiesiems.

Asmenis, galinčius suteikti daugiau informacijos, susijusios su kario mirties aplinkybėmis, prašome informuoti bendruoju pagalbos telefonu numeriu 112.

ATNAUJINTA 19.35 val. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Regina Bučinskienė BNS sakė, kad, pirminiais duomenimis, įtariama, kad jaunuolį partrenkė nežinomas automobilis ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Tikimasi, kad daugiau informacijos apie įvykį paaiškės po lavono tyrimo. Apie galbūt partrenktą karį policijai pranešė kitas vairuotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius