Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokiškio rajone sustabdytas neblaivus vairuotojas kursantei grasino, kad „paskambins, kam reikia, ir tada kris galvos“

Nuo neblaivaus „Audi A4“ vairuotojo chuligano sekmadienį nukentėjo Lietuvos policijos mokyklos kursantė, atliekanti mokomąją praktiką Rokiškio rajono policijos komisariate.
Policija
Asociatyvinė nuotr. / Policijos nuotr.

Gegužės 4-ąją, sekmadienį, Rokiškio r. policijos komisariato patrulių būrio pareigūnas ekipaže kartu su praktiką atliekančia Policijos mokyklos kursante patruliavo Rokiškyje.

13.40 val. patruliuojantieji pagrindinėje miesto gatvėje pamatė gana keistai vingiuojantį automobilį „Audi A4“ ir jį sustabdė.

Pareigūnui priėjus prie sustabdyto automobilio ir paprašius vairuotoją pateikti dokumentus, iš salono tvokstelėjo stipraus alkoholio kvapas. 54-erių vairuotojas S.Č. kalbėjo nerišliai, atsisakė pateikti dokumentus, paprašytas sėstis į specialios paskirties automobilį, sunkai į jį įlipo.

Jis įspėtas, kad pokalbis įrašomas ir dar kartą paprašytas pasitikrinti girtumą. Vairuotojui vėl atsisakius, priminta, kad toks veiksmas prilygsta sunkaus girtumo faktui.

Po šių pareigūno žodžių vairuotojas griebė savo mobiliojo ryšio telefoną, ėmė šaukti, kad paskambins, kam reikia, ir tada kris galvos. Šaukdamas muistėsi, keikėsi, neklausė pareigūnų perspėjimų ir priekyje sėdinčiai praktikantei kairės rankos delnu sudavė per ausį, ją įdrėksdamas. 

Kai patrulis norėjo uždėti antrankius, aršusis vairuotojas bandė aktyviais veiksmais tam priešintis. Tik panaudojus kovinius savigynos veiksmus, smarkuolis apramintas ir pristatytas į Rokiškio r. policijos komisariatą.

Čia vėl ėmė šūkauti, spardytis, grasinti. Galutinai S.Č. nurimo uždarytas į areštinę. Dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams Rokiškio r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pirmąjį tarnybos krikštą patyrusi Lietuvos policijos mokyklos kursantė Eglė nepabūgo ir, padedama policijos pareigūnų, įveikė chuliganiško elgesio vairuotoją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius