Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokiškio rajono gyventojas į Lietuvą vežė Švedijoje pavogtus keturračius motociklus

Kalvarijos savivaldybėje pasieniečiams įkliuvo Rokiškio rajono gyventojas, į Lietuvą gabenęs Švedijoje pavogtus keturračius. Įtariama, kad vogtos gali būti ir dvi šio vyro gabentos žoliapjovės.
Vogtas keturratis
Vogtas keturratis. / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad sekmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrinti sustabdė mikroautobusą „Fiat Ducato“ lietuviškais valstybiniais registracijos numeriais. Jis į Lietuvą ką tik buvo įvažiavęs iš Lenkijos.

Mikroautobuso vairuotojas, 27 metų Rokiškio rajono gyventojas, pasieniečiams pateikė įtarimo nekeliančius asmens bei transporto priemonės dokumentus.

VSAT pareigūnai patikrino ir automobilio saloną. Jame vyras gabeno keturračius motociklus „Kawasaki“ bei „Polaris“ ir dvi žoliapjoves „Jonsered“ ir „Husquarna“.

Paaiškėjo, kad rokiškietis neturi jokių keturračių motociklų dokumentų. Įtarimų pasieniečiams sukėlė ir gabentos žoliapjovės.

Informaciją apie keturračius VSAT pareigūnai patikrino duomenų bazėse. Greitai paaiškėjo, kad abi transporto priemonės vos prieš dieną, t.y. šeštadienį, pavogtos Švedijoje.

Dėl neteisėtu būdu gauto turto įgijimo VSAT Lazdijų rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Rokiškio rajono gyventoją VSAT pareigūnai dviem paroms uždarė į areštinę. Mikroautobusas bei juo gabenti daiktai saugomi Kalvarijos užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius