Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudenį suaktyvėja žvėrys ir iškrypėliai

Ruduo – ne tik žvėrių, bet ir iškrypėlių rujos metas. Vasarą buvo ramu, bet vos tik grįžo į mokymo įstaigas moksleiviai ir studentai, vėl miškeliuose stypso ekshibicionistai. Šią savaitę toks veikėjas buvo sulaikytas prie mokyklos Dūkštų gatvėje.
Iškrypėlis miškelyje
Iškrypėlis miškelyje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Ekshibicionizmas

Policininkai, kiekvieną rudenį ir pavasarį sostinėje sučiumpantys po kelis ekshibicionistus, jau gali nupiešti tipinį iškrypėlio portretą, rašo „Lietuvos rytas“.

Tai – keturiasdešimtmetis lengvai įkaušęs vyras, kelių vaikų tėvas, išsilavinęs. Dar viena bendrybė – visi sulaikyti ekshibicionistai teisinasi ne savo lytinius organus demonstravę, o tik ketinę nusišlapinti.

Visi jie neprisipažįsta padarę nusižengimą.

Toks pasiteisinimas praėjusį antradienį skambėjo ir Vilniaus 6–ojo policijos komisariato viršininko Rimtauto Bleizgio kabinete.

49 metų A.K. tikino, kad Dūkštų gatvėje staiga prispyrė gamtinis reikalas. Lytinių organų prieš Sofijos Kovalevskajos vidurinės mokyklos langus jis esą nedemonstravęs. „Visi jie taip kalba”, – atsiduso R.Bleizgys.

Tačiau kitaip kalbėjo liudininkė, paskambinusi į policiją. Moteris pasakojo, kad laukdama stotelėje autobuso akivaizdžiai matė, kaip A.K. demonstruoja savo grožybes. Neapsikentusi vilnietė paskambino į policiją. Atskubėję patruliai A.K. sučiupo.

Komisariate A.K. nustatytas lengvas girtumas – 0,63 promilės alkoholio.

„Jis visai nebuvo panašus į girtą asmenį, nesuvokiantį, ką daro. Vyras tvirtai laikėsi ant kojų”, – pasakojo su ekshibicionistu bendravęs R.Bleizgys.

Dūkštų gatvėje sugautas iškrypėlis – trijų vaikų tėvas, šiuo metu bedarbis. Anksčiau už panašius prasižengimus jis nebuvo sulaikytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius