Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rukloje per naktį sudeginti 7 automobiliai, Guldynų kaimą siaubė potvynis

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas apibendrino praėjusios paros rezultatus. Darbo netrūko ir dėl potvynių, ir dėl gaisrų.
Apdegęs automobilis
Apdegęs automobilis / vilkmerge.lt nuotr.

Per praėjusią parą šalyje kilo 21 gaisras. Žmonių aukų ir traumų pavyko išvengti, tačiau ugnis gyventojams padarė nemažai nuostolių.

Ypač nerami praėjusi naktis buvo Jonavos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams. Jiems ne tik teko budėti prie Guldynų kaimo esančiose potvynio semiamose sodų bendrijose, bet ir gesinti, kaip manoma, padegtus automobilius. Šiąnakt Jonavos rajone, Ruklos miestelyje, ugnis nuniokojo net 7 transporto priemones.

Apie 1 val. 30 min. Karaliaus Mindaugo gatvėje užsiliepsnojo lengvasis automobilis Ford Orion. Atskubėjus ugniagesiams, mašina degė atvira liepsna, tad jos išgelbėti jau nepavyko.

2 val. 53 min. gautas pranešimas, kad automobiliai dega ir Ruklio gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, 2 automobiliai jau degė atvira liepsna, o kitus 2 šalia stovinčius jau svilino liepsnos. Gaisro metu nepataisomai sudegė automobiliai Ford Mondeo ir Mazda 626, o kitų dviejų šalia stovinčių automobilių Renault Espace ir Renault Safrane apdegė dažai ir apdailos detalės.

Tik užgesinus šį gaisrą, toje pačioje Ruklio gatvėje, prie 5-ojo namo, apie 3 val. 40 min. suliepsnojo kol kas nenustatyto savininko automobilis Mercedes-Benz. Per gaisrą apdegė mašinos priekinis sparnas, variklio skyrius ir jo antvožas, sudegė vairuotojo pusės priekinis ratas.

Apie 4 val. 20 min. ugniagesiai pastebėjo degantį automobilį Rupeikio gatvėje. Per gaisrą apdegė mašinos Ford Escort salonas. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti kitus 2 šalia stovinčius automobilius. Šių gaisrų aplinkybės dar tiriamos.

Apie 18 val. gaisras kilo Rokiškio rajone, Gindvilių kaime, stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė kambario sienos, išdegė dalis pertvaros ir perdangos. Gesinant gaisrą nuardyta ir dalis stogo dangos. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Apie 22 val. 10 min. gaisras kilo Kauno rajone, Bubių kaime, esančio individualaus gyvenamojo namo rūsyje įrengtoje katilinėje. Per gaisrą apdegė čia sukrautos malkos, išsilydė elektros laidai, aprūko visos namo patalpos. Užgesinus gaisrą, iš namo antro aukšto buvo išvestas vyriškis. Kadangi namo rūsyje buvo jaučiamas stiprus dyzelino kvapas, o išvestas pilietis elgėsi agresyviai, policijos pareigūnai jį išsivežė į komisariatą apklausti. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius