Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rukloje sustabdytas „Ford“, kuriame – 130 litrų „naminukės“

Sausio 14 d. apie 11 val. Ruklos Ruklio g. Kauno apskrities policijos pareigūnai sustabdė „Ford Focus“, kuriame aptiko 130 litrų „naminukės“.
Sulaikytas alkoholis
Sulaikytas alkoholis / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, „Ford Focus“ vairavo trisdešimtmetė moteris. Pareigūnų turėta informacija, kad šiuo automobiliu gali būti gabenami naminiai stiprūs alkoholiniai gėrimai, pasitvirtino.

Automobilyje buvo rasta 130 l skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą. Iš viso buvo gabenti 26 plastiniai indai 5 l talpos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Automobilio vairuotoja anksčiau jau yra bausta už tokią pačią veiką. Moteriai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja gyventojams už suteiktą informaciją bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti internetiniame puslapyje www.beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius