Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusas ir vokietis pasieniečiams pateikė automobilio BMW X5 suklastotus dokumentus

Medininkų punkte pasieniečiai sulaikė automobilį BMW X5, kurio dokumentai, įtariama, yra suklastoti.
BMW
BMW / VSAT nuotr.
VSAT nuotr./BMW
VSAT nuotr./BMW

Sekmadienį Medininkų kontrolės punkte VSAT pareigūnai tikrino į Lietuvą iš Baltarusijos įvažiuojantį visureigį BMW X5. Jį vairavo 44 metų Rusijos pilietis. Kartu vyko 38 metų vokietis.

Ant automobilio buvo Vokietijos tranzitiniai numeriai. Patikros metu  pasieniečiai išsiaiškino, kad jie gali priklausyti kitam automobiliui.

Pagal pateiktus dokumentus, automobilis esą yra 2009 m. laidos, tačiau dėl to yra nemažų abejonių. Pasieniečiai nustatė, kad vairuotojo turėti transporto priemonės registracijos ir  jos nuosavybės liudijimai, įtariama, yra suklastoti.

VSAT praneša, kad po apklausos abu BMW X5 važiavę asmenys buvo paleisti. Automobilis saugomas Vilniaus rinktinėje. Šio VSAT padalinio pareigūnai dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu bei dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Už suklastotus dokumentus gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų. Už suklastotus automobilio identifikavimo numerius gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Iš viso 2012 m. sieną su Baltarusija saugantys Vilniaus rinktinės pasieniečiai sulaikė 32, įtariama, vogtus automobilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius