Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šakių rajone girtas vairuotojas sudaužė šešis automobilius, per incidentą sužaloti trys žmonės

Šakių rajone naktį iš šeštadienio į sekmadienį girtas vairuotojas sukėlė avariją, per kurią sužaloti trys žmonės ir sudaužyti net šeši automobiliai.
Policija ir greitoji pagalba įvykio vietoje
Policija ir greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Marijampolės apskrities VPK, naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 2.20 val., Šakių r., Ramoniškių kaime, kelio Kiduliai-Ramoniškiai 12 km., neblaivus Jurbarko gyventojas R.P. (gim. 1973 m.), vairuodamas automobilį Audi 100, atsitrenkė į dešinėję kelio pusėje stovėjusį automobilį Mazda Xedos 6, kurio viduje už vairo sėdėjo Kaliningrado gyventojas V.M. (gim. 1971 m.).

Ruso Mazda nuo smūgio trenkėsi į priešais stovėjusį automobilį VW Passat, kuriame už vairo sėdėjo Kelmės r. gyventojas A.S. (gim. 1967 m.). Kelmiškio automobilis trenkėsi į Opel Omega, kuriame už vairo sėdėjo Jurbarko gyventojas J.J. (gim. 1984 m.). Ši mašina trenkėsi į kitą stovintį automobilį Opel Omega priklausantį S. G. (gim. 1985 m.).

Galiausiai S.G. Opelis trenkėsi į automobilį VW Transporter, kurio viduje sėdėjo Jurbarko gyventojas R.S. (gim. 1982 m.).

Per avariją susižalojo automobilio Audi 100 vairuotojas R.P., kuriam Šakių ligoninėje nustatyta galvos ir veido sumušimų, nubrozdinimų, girtumas. Sužalotas ir kartu važiavęs keleivis V.S. (gim. 1976 m.), kuriam nustatyta galvos, veido, nosies sumušimų, girtumas.

Per incidentą nukentėjo ir automobilyje Mazda Xedos 6 sėdėjęs Rusijos pilietis V.M. (gim. 1971 m.). Jam medikai nustatė sprando raiščių ir raumenų patempimų, galvos smegenų sumušimą.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius